Status

2009-07-31   21:32:23

Ännu en Sommarkväll och en dag till ända!

2009-07-31   00:10:37
Igår kom Lollo och Stefan förbi så knallade vi ner på stan! Kollade in Alcazar som spelade och hade det allmänt trevligt. F var ju inte där så var ju tvungen att hålla kollen lite. Dom skötte sig fint även om det var kanske lite väl kort. Sedan mötte vi upp Maria och Wille och jag sprang på Lollo nr 2, Annika och Nicole en snabbis också. Vidare upp på Söder och vi hamnade på Söderhielmska. En cider i handen och trevliga vänner att prata med. Mycket lyckad kväll! Sånt borde man göra oftare!

Idag började jag dagen med en sväng i skogen med Eddi. Det var fint idag, massa fjärilar och grejer. Tyvärr massa broms också men dom fick så dom teg (läs dog). Hem och duscha och sen iväg för lunch med mormor och brorsorna. Thaimat är farligt gott och speciellt buffé! Vi typ rullade ut alla fyra. Sprang på Ica också för 100 gången på bara ett par veckor. Då menar jag inte Ica som i matbutiken utan som i fritidsledaren från Solängen. Nu garvar vi bara åt varandra. Vidare till jobbet där ett 14-23 pass skulle avklaras. Det gick faktiskt ganska så fort tro det eller ej. Jag och Anette stängde idag så det gick fint. Nu tänkte jag börja göra mig i ordning för sängen. Ska jobba hela dagen imorgon. Pengarna rullar in som dom ska. Det går bra nu!

Sista Sommarkväll för i år!

2009-07-29   19:08:57

Idag började jag tidigt igen och var på plats klockan 7. Det positiva med det är att man slutar tidigt också! Klockan tre packade jag ihop och sa hej för dagen. Blev en del kassa och sånt som vanligt. En prommis med vovven i Hästmuren och en sväng med brorsan till Ica Maxi senare ska jag nu plocka åt mig lite av den underbart goda kycklingsalladen som står i köket och sen ska jag träffa Lollo för Sommarkväll! Puss och kram - vi ses på stan!

You know I´ll do anything for you

2009-07-28   22:21:38
Sorry för att jag har varit sämst på att uppdatera här på ett tag nu. Men tänkte dra lite här vad jag haft för mig sista dagarna! I söndags var det jobb 11-21. Skön tid för massa, massa pengar in! Kan jag behöva sen. Pappa fyllde också år som sagt så slog en pling till honom och sa grattis. Annars var det mest lugnt!

Igår började dagen med en tripp till Hästmuren och en sväng med vovven. Lite lunch och sen var det dags för nya äventyr! Mötte upp Anna, Alicia, Lollo och Nicole på stationen och hoppade på tåget mot Hälsingland. Nicole tyckte vi hade komplicerade busskort? En timme senare var vi på plats i Bollnäs och kollade in scenen som bestog av en lastbil. Den var placerad precis över en tunnel bredvid järnvägen och publiken skulle alltså stå i trappen ner. Lite skumt men vad göra liksom. Vi kollade in stan och jag shoppade en grönrutig palestinasjal. Den ville till mig... Visade sig att tjejen i kassan hade träffat Erik i Åre. Vi mötte upp Emma och Bea och kände att magarna kurrade så begav oss till en pizzeria där det blev mat för hela slanten efter att Emma slagit klackarna i golvet så att säga. Girl power! När vi började bli klara hörde vi en bekant stämma från scenen så vi åt upp och begav oss dit. Stina anslöt också! Erik var precis klar när vi kom så vi gick dit och pratade och kramades lite. Han snodde min skylt och vägrade ge tillbaka den... Men det är hemligt! Så det får du inte säga. Vi lämnade honom till några reportrar och gick för att ta plats i trappan. Klockan 18 var det showtime. Collinis hette bandet som bestog av 3 medlemmar i gamla Team Hanna. Det var ett jäkla tjat om Körslaget. Dom körde tre låtar och sen tog Erik över. Can´t say I´m sorry i mitt hjärta! Den kommer alltid vara synonym med Erik för mig. Han körde lite gammalt och lite EMD. Vi ägde alla på Jennie svar ja. You know I´ll do anything for you! Hanna Hedlund dök upp som en liten surprice också! När han var klar gick jag och tog tillbaka min skylt som virrpelle hade glömt. Mötte upp Lina och Anders också! Vi gick till skoaffären där Erik skulle signera som visade sig vara en liten liten frisersalong. Erik dök upp och körde signering på gatan. Kön står stilla men Erik rör sig! När han var klar kom han till oss och pratade lite till. Han skulle vidare åt sydväst hållet så vi gick och kollade tågen och avslutade Bollnäs med en glass på Max. Sa hej då till folket och hoppade på tåget hem. Där sa Gävlemaffian hej då och jag trampade hem. Tack alla söta för en grym dag!

Idag var det jobb 10-18. Hoppade i ett par shorts och sen blev det en timme i skogen med Eddi. Nu ska jag ta och slänga in lite kort på Facebook tänkte jag! Take care!


Grattis!

2009-07-26   23:22:37


Grattis på födelsedagen världens bästa pappa!

Det blev en dag på landet!

2009-07-25   19:57:21

Vid tio packade jag då in folket i bilen och åkte mot Uppland. Stannade till på Ica i Skärplinge och handlade lite glass och sånt. Är för övrigt en sjukt skum infart dit. Vidare och ut på riktiga landet bland småbyar och skog. Farfar pratade på som vanligt om alla historier som finns om husen. Han sa sen till Lena att han skulle kunna prata en vecka om Flottskär och jag tror honom faktiskt. Ingen kan prata som min farfar! Väl framme möttes vi av faster Maggan och hennes man Lasse, min kusin Linn och hennes man Peter och min andra kusin Petter och hans tjej Lena. Massa andra mer eller mindre avlägsna släktingar var också på plats på denna vår släktgård. Första gången jag träffade Lena så det var kul, hon verkar trevlig! Petter har varit 9 månader i New York och jobbat så var kul att se honom igen också! Dom andra med så klart. Vi fikade och Petter berättade om "over there". Han hade haft en del spännande för sig! Utbyttes en hel del historier om Flottskär också. Regnet kom men vad gör väl det? Vi hoppade in, plockade fram ett par kortlekar och körde ett parti Flottskärskarusell. Om ni skulle vara intresserade av vår fantastiskta släktgård från 1788 kan ni läsa mer i en artikel som Arbetarbladet gjorde för ett år sedan! Här hittar ni den! Sen blev det mat och mera prat före vi styrde kosan hem igen.


Bild lånad från Arbetarbladet

 

Inbrottsförsök

2009-07-25   00:00:49



Dagen började med en prommis med vovven och så i vanlig ordning. Åkte till jobbet vid lunch och möttes av synen ovan. Moppen har inget med hålet att göra. Inbrottsförsök i natt vid tre tydligen men dom hade inte kommit igenom den sista tjocka rutan så det var bra. Men bara så sjukt onödigt. Annars flöt det mesta som vanligt. Plockade chark, grillade kyckling och avslutade med lite kassa. Slutade 21 så åkte hem och där väntade tacos. Gott gott! Fick för övrigt lön idag och det är ju alltid trevligt. Känns lite jobbigt bara. Vad ska man med massa pengar till när man inte har tid att göra av med dom för man bara jobbar hela tiden? Nu är jag helt och fullt medveten om att pengarna kommer gå åt och behövas. Vuxenliv med hyra och mat och sånt kostar pengar, tro det eller ej. Ska dock inte lägga allt på sånt. Jag och Erri har för övrigt mycket trevliga planer! Kommer bli grejtans!

Imorgon är jag faktiskt ledig! Tro nu inte att jag ska ligga på soffan och äta choklad hela dagen. Jag ska packa in Henke, Oscar, farmor, farfar och hunden och åka till Flottskär för att möta upp tjocka släkten! Nu ska jag ta och fixa det sista här och sen väntar sängen. Sov sött mina vänner!

Don´t say the words if you don´t mean it

2009-07-24   00:26:00
Drog ner på stan igår och mötte upp Lina! Vi kollade runt lite på stan och jag bytte mina skor som gått upp i en söm. Fick ett par nya likadana! Vid åtta drog vi oss mot scenen där det var Allsång! Skansen och Liseberg kan ju slänga sig i väggen. Markoolio, Andres och massa annat kul folk på scenen. Vi plockade upp Anna och efter en lång inledning klev Andres på igen, sen kom Alice och sist men absolut inte minst mr Fagge. Vi hade kul och dom var grymma! Gillar Alice låt Lady Luck - kolla in den! Lina och Anna lämnade mig och jag gick och mötte upp Lollo, Em, Emma, Bea och Alicia. Lite prat och planering, blir kanoners! Lämnade folket för var bra trött eftersom det var tidig morgon. Tack alla för en mycket trevlig kväll!

 


Idag var det sovmorgon! Den behövdes kan jag säga. Sov til elva och sen tog jag med vovven ut till Hästmuren på en sväng. Hem och ducha och så iväg och handlade lite med Henke. Lämnade av honom och vidare till jobbet där ett kvällspass väntade. Jobbade 16-23 idag. Det är alltid full fart på kvällarna eftersom alla andra butiker i stan har stängt. Jag och Johan redde ut det hela och han drog iväg på krogen medan jag åkte hem. Nu börjar jag bli trött så sängen nästa. Sov gott!

Stort grattis till Anna också! Välkommen till vuxenvärlden!

Mot Sommarkväll!

2009-07-22   17:11:09
Har nu kommit hem från jobbet där jag tillbringat dagen fram tills nu. En hel del kassa idag. Runt 20 000 kr passerade genom mig idag, inte illa! Snabbhandlade lite middag och hem där Elin och hennes föräldrar väntade. Dom har blivit med ponny och ville kolla lite på grejerna som jag har kvar. Dom tog med sig tre täcken som dom skulle prova så får vi se om dom passar men det tror jag. Pengar in! Nu ska jag fixa maten jag handlade och sedan har jag en dejt med massa söta folk på stan ikväll. Sommarkväll med världens bästa Fagge, Hedesundas stolthet Alice, Andres Esteche och barnens favorit Markoolio står på schemat. Ha en trevlig kväll nu folket. Puss och kram - vi ses på stan!

Lite jobb och lite släkt!

2009-07-21   21:54:04
Började dagen med en timmes prommis med min trogna följeslagare Eddi. Skönt att komma ut och röra lite på sig på morgonen faktiskt! Började jobba 10 och sen var det full fart på golvet till klockan slog 18. Hade ingen kassa idag. Plockade lite chark, lite öl och lite läsk och avslutade lite på frukten. Fick beröm av Kerstin också, kul! Jag känner att mina bloggar är väldigt lika just nu... Men ni får helt enkelt stå ut. Snart händer det saker! Efter jobbet fick jag ett infall och åkte för att hämta upp farmor och farfar som fick följa med hem på middag. Lämnade farmor och farfar och plockade upp Oscar istället och så iväg till Ica Maxi och handlade. Nicklas i kassan så det var lite kul. Hem och så blev det kycklingsallad för hela slanten. Så sjukt gott så det finns inte. Helt klart en favorit! Sen blev det Allsång och så körde jag hem dom igen. Nu sitter jag och lyssar på Mattes sommarprat! Han är duktig pojken. Blir en tidig kväller idag för blir tidig morgon imorgon!

Kladdkaksfrossa

2009-07-20   22:22:52
Full fart idag med! Sovmorgon till tio då vi var upp och firade Oscar och lite sånt. En prommis med vovven också. Jobbade 13-18 idag. Det var riktigt kul! Massa folk och en hel del att göra. Kul när man får göra lite olika saker också och inte bara samma lika. Nu har vi frossat i kladdkaka och ska fortsätta kolla på Beck!

Grattis!

2009-07-20   11:01:38


Grattis Oscar 16 år!
Älskar dig lillebror!

Dirty dancing

2009-07-19   22:26:30
Blev en prommis med vovven i regnet och sen har jag mest slappat. Ätit vindruvor och sånt! Igår när jag skulle hem från jobbet gick jag förbi stället med filmer 2 för 99 kr. Dirty dancing skrek åt mig och ville absolut ner i min korg. För er som inte vet det så älskar jag gamla musikaler! Ikväll slog jag därför på den och fick sällskap av brorsan. Mina tankar går till Patrick Swayze som är svårt sjuk i cancer. I had the time of my life...

Vill också passa på att önska lilla Alma välkommen till världen! Stort grattis Tess och Mattias!



Regnet det bara öser ner!

2009-07-19   15:05:13
Var lite smått skyfall idag på förmiddagen men vad gör väl det när jag ändå hängde på Hemköp idag också. Var en hel del kassa idag, annars som vanligt. En av mina stallbrudar, Malin Hedman, kom förbi. Har inte sett henne på länge för hon har bott i Stockholm ett år och lite så. Dom skulle ha brännbollsturnering nu i eftermiddag i Boulognerskogen. Vi enades om att bikini var det bästa klädvalet. Min gamla lärare Ann Kolsmyr från Solängen kom in också. Hon ska börja på Vasa till hösten, kul! Fick rycka in och visa Maggan lite av dom nya uppgifterna som jag fick lära mig till förra helgen. Lite kul att jag kan men inte en av mina chefer! Var in och handlade en snabbis när jag slutade. Vi har gröna vindruvor i ask för bara 19,90 så det kunde jag bara inte motstå. Kan man bli beroende av vindruvor? I så fall är jag nog i riskzonen. Knallade ut och tog en kvinna med dotter på bar gärning när dom höll på att stoppa ner en massa bröd och frukt i sina väskor. Bröd och frukt som var från gårdagen och som vi slängt i soplådorna som stog inlåsta. Det kändes jättehemskt att ta ifrån dom det men på samma gång måste man ju markera att det inte är okej att bryta sig in och ta saker som inte tillhör en. För det är aldrig okej. Snackade med Maggan och ska prata med Göran om det imorgon så vi får fixa något bättre lås eller nått för det här håller inte. Nu tittar Eddi på mig med stora ögon. Off we go!

Sommar och sol. Eller?

2009-07-18   15:36:12
Att det är lördag spelar ingen roll. Jobbet kallar ändå klockan 7! Lovade ta ut hunden före och fick mer eller mindre dra med honom runt kvarteret. Han är också morgontrött! Mamma och pappa tog sitt pick, pack och husvagn igår och åkte neråt skåneland för ett par veckor på vägarna. Så nu är det jag, Henke och Oscar + hund hemma. Slutade i vilket fall jobba redan vid två och skyndade mig hem, åt lite och hoppade sedan i solstolen. Precis då blir det tvärmolnigt och någon sol ser jag inte till. Tack, verkligen! Har en tvätt i och sen blir det en sväng med Eddi i skogen tänkte jag. Någon som vill hänga på? Ikväll ser jag Måns programledardebut i Sommarkrysset och sedan fortsätter jag på tv4 och kollar in dom 101 dalmatinerna. Sjukt söt! Förutom hon den svartvita människoliknande saken. Cheers!
Om mig


RSS 2.0