Eksjö!

2009-08-31   22:28:51
Helgen spenderades med Erri i Eksjö! Efter att ha stresspackat och hoppat på min väska eftersom den inte ville stänga sig hoppade jag på tåget ner till Stockholm i fredags vid lunch. Mötte upp Erri på centralen och sen åkte vi vidare mot första stopp som var Nässjö och sen vidare med buss till Eksjö. Vi såg en stor scen och Dregen från Backyard Babies så vi hoppade av. Via kullerstenar tog vi oss mellan dom mysiga små husen till vårt vandrarhem där vi dumpade grejerna och gick för att utforska lite. Hittade på Frazze i ljud-tältet, alltid lika trevligt! Vi gick tillbaka och åt lite och bytte om och vid 18,30 var det showtime. Listor är bra och ett gratis inträde är ett bra inträde. Petter inledde SÅ KLART och vid åtta klev Alcazar på. Lite kul att se en hel konsert med dom faktiskt, det var premiär för min del. Ljudet lät ju också mycket bra tack vare Frazzo! High five och sen gick vi och åt världens godaste äppelpaj. Kvällen avslutades storstilat med Backyard Babies. Dom gör ju inte många spelningar i Sverige varje år så det var kul att se! Vi somnade gott kan jag säga.

Klockan ringde och efter caféfrulle tog vi våra väskor och lämnade vandrarhemmet för det lyxigare Stadshotellet. Naturligtvis kom en av dom enorma störtskurarna precis när vi skulle gå så vi blev lite dränkta men glada ändå. Fick bästa rummet och grym utsikt över Stora torget där scenen och allt var. Dusch och fix och sedan fick Scotts inleda dagens musik. Hade ju lovat Carro att ta kort och grejer! Killarna var söta även om jag blev lite förvånad att Roberto skötte snacket så att säga. Kramades lite med Icka också! När vi lämnat det gänget sprang vi på Jonas, Jocke, Oscar och Knut. Pratade med dom och Erri fick äntligen möjlighet att visa sina naglar. Dom skulle iväg och äta lunch fast klockan var fem på eftermiddagen. Vi valde fönsterkonsert med Owe Thörnqvist och lite mat eftersom det regnade. Vi bestämde oss för att leta på Monde Yeux. Hittade på Erik, Matte och Danny som precis kom så kramades lite med dom och sedan påbörjade vi jakten. Robin, Sam och Viktor kom gående så kollade läget och dom höll med oss om att tiderna sög. Vi hittade på en polis som hävdade att det tog sex och en halv minut. Sju om man hade tunga väskor och nio om man hade mycket skor. Vi pratar om vägen till tåget alltså. Åter till hotellet och fixade oss lite och sen ut på stan igen. Fick bli en till bit av den goda pajen och sen var vi redo för ögonblicket vi både fasat för och väntat på. EMD på Stora scenen. Insåg direkt att det skulle bli en hårt. Sista giget på sommarturnén var gymt. Publiken var helt galet på och killarna måste ha laddat på batterierna ordentligt för det var fullt ös på scenen också. Avslutningen med bandet utan tröjor gillade vi! Tryckte oss ut och sprang iväg till Lilla scenen där Monde Yeux precis klivit av. Sjukt dåligt att dom lagt dom på precis samma tid... Viktor är söt i vilket fall och snart kom dom andra också. Vi hängde på dom, fick gratis dricka och sånt. Jag och Knut hade lite kommunikationsproblem men det löste sig. Fråga inte mig alltså! För jag vet inte! Sedan sa vi tack för oss och la oss efter ännu en händelserik dag.

Efter hotellfrukost gav vi oss av mot tåget. Polisen hade rätt! Owe åkte på samma tåg och Stefan från Ramsells sprang hej vilt i gångarna. Lite mat på Centralen och sen sa jag hej då till Erri och åkte mot Gröna Lund. Gled in samtidigt som Alexander Rydbak. Massa bekanta ansikten! Lollo och Anna var på plats så vi kollade in Nickelodeondagen och firade Svampbob Fyrkant som fyllde 10 år. Artisterna avlöste varandra på scenen och det var allt ifrån Alice som var en Lady Luck till Nanne som var avundsjuk och Amy som ska vara med i Körslaget. EMD och ovan nämnda Alexander avslutade till stort jubel. Artisterna satte sig för att skriva så vi tog en glass och tog det lite lugnt. Mötte upp Alicia, Malin, Elin, Olivia och massa andra där också. High five med Jocke och Erik gillade min rullväska. Det gör jag också! Vi gick bakom och vinkade av killarna och sen satte vi fart mot tåget. Ramlade in hemma vid nio och slocknade ganska omgående efter en slitsam men lyckad helg!

Tröttis!

2009-08-30   22:48:15
Vet att det är många som är nyfikna på vad jag haft för mig i helgen. Jag spenderade den som sagt i vackra Småland! Eksjö för att vara mer exakt. Massa härliga människor, bra musik och allmänt skoj. Idag blev det en sväng till Gröna Lund också för att sätta pricken över i. Just nu är jag jättetrött och imorgon börjar skolan kl 8,15 så nu tänker jag säga god natt och så berättar jag mer imorgon! Sov gott!

Call me youngblood

2009-08-27   22:08:43

Har varit full fart sista dagarna! Ska börja med att säga att jag, mamma, pappa och Henke kollade in Män som hatar kvinnor i tisdags. Sjukt bra! Vet jag är typ den sista i världen som ser den men i vilket fall. Gårdagen började rätt tidigt. Tyckte det var skönt att det inte regnade när jag drog iväg mot stallet men tog med mig en jacka just in case liksom. Ute i Mackmyra regnade det. Mycket. Mockade och fixade men det blev inte bättre. Hämtade pollen i hagen och när jag var klar att ge mig ut regnade det fortfarande jättemycket. När det gäller regnkläder i ett stall gäller principen one size fits all och man får ta det som bjuds. Följden blev att jag red ut i ett par blå stora regnbyxor (med hjälp av ett skrärp satt dom uppe) och en enorm orange regnjacka komplett med vita fläckar av målarfärg. Måste ha sett mer än rolig ut där vi drog fram men jag blev inte jätteblöt i vilket fall! Sten var snäll och körde ner mig till bussen och efter en dusch hemma kändes det bättre. Länge sen det var så skönt att duscha kan jag säga! Det finns som bekant två sätt att spendera en regnig eftermiddag. Antingen tar man på sig mjukisar och kryper upp i soffan med en stor skål popcorn och ett gäng bra filmer eller så drar man borsten genom håret, ringer en vän och pratar bort några timmar på ett mysigt café. Jag valde det senare och mötte upp Sanna. Valet föll på Coffehouse och över en chai latte diskuterades Coop, killar, väder, kläder, skola och allt annat viktigt. Vi kollade lite i affärer men kände oss lite otaggade så beslöt att bryta upp. Hem och packade ner det sista och sedan blev det en tidig kväll.

Klockan ringde 06,00 och en timme senare var jag på Hemköp. Jag skulle täcka upp för chefen Göran som var på kurs. Jag tog mitt uppdrag på största allvar så det första jag gjorde var att ge alla två veckor semester och dubbel lön. Eller nej... Det var rätt som vanligt faktiskt. Plocka varor och lite kassa. Klockan fem slutade jag. Sa hej då till folket och gick till farmor och farfar där mamma och pappa väntade. In i bilen för vidare färd mot Uppsala. Stannade till på Ica Maxi och jag lät mina kära föräldrar fylla upp mitt kylskåp och min frys med mat! Inte helt dumt inte. Så nu har jag köttbullar, lax, paj och allt annat jag kan tänkas behöva för ett bra tag framöver. Känns bra! Väl i lägenheten skulle alla väskor in och pappa sprang iväg och köp pizza. Blev en och en halv över så den hamnade också i mitt kylskåp. Kommer ju inte svälta om vi säger så! Dom tog med sig Mattias eftersom han skulle till Gävle och lämnade mig själv här. Nu ska jag ta tag i att packa om väskorna och sen packa igen! Blir nog bra!

Måste bara säga att jag kollade in våra klasser inför terminen och det ser sjukt bra ut! Jag, Madde och Cornelia i samma och om allt går som det ska kommer Johanna också! Sjukt bra som sagt. Ser fram emot måndag!

Update

2009-08-27   06:38:58

Igår var det full fart! Idag jobba 7-17 och sen flytta ner till Uppsala igen. Berättar mer senare. Ha en bra dag nu folket!

I sommar har jag...

2009-08-26   17:20:16
[x] du har fått nya kompisar
[ ] du har varit i ett annat land än Sverige
[x] du har älskat någon så pass mycket att du skulle kunna göra allt för den personen
[x] du har varit ledsen
[ ] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] lyssnat på samma låt en hel dag
[x] du har känt dig sviken
[x] du har känt som att ingen har sett dig
[ ] du har suttit vid datorn mer än du brukar
[x] du har rappat
[ ] du har skrivit en låt
[x] du har kännt hat
[x] du har kännt som om någon tagit dig för givet
[ ] du har varit i slagsmål
[ ] du har varit "sjuk"
[x] du har dansat
[x] du har bråkat med dina föräldrar
[x] någon har sagt att du är snygg
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[ ] du har lekt för mycket med bilddagboken
[x] du har saknat en av motsatt kön så mycket att du har gråtit
[x] nån har sagt till dej i "real life" att personen gillar dej
[ ] du har slagit någon
[x] du har kallat någon hora/bitch
[ ] du har pissat utomhus
[ ] du har däckat
[ ] du har spytt
[ ] du har knarkat
[x] du har druckit alkohol
[ ] du har vatt inne i en porr affär
[x] en främling har raggat upp dej
[ ] du har sovit borta och dina föräldrar har letat efter dej
[ ] du har rökt
[ ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[ ] du har sovit utomhus
[ ] du har åkt bil med fyllon
[x] du har saknat någon
[x] du har badat i havet/sjön
[x] du har solat utomhus
[x] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[ ] du har gråtit över någon du inte kunnat få
[ ] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[x] du har gett någon blommor
[ ] du har sett en död människa
[ ] du har varit på sjukhus

Shopping på hög nivå!

2009-08-25   17:45:04
Idag är det den 25 augusti vilket betyder en fet lön in på kontot och massa pengar att göra av med! Jag inledde dagen med frukost och lyssnade när grabbarna grus pratade på radion. Sedan följde lång prommis med min fyrbenta vän Eddi. Efter en dusch var jag redo för stan! Där väntade Lollo och vi satte fart.  Följande fick följa med mig hem:
- Ett partylinne
- En klänning
- En mascara
- Ett par vantar (börjar bli dags att förbereda sig för vintern nu ju!)
- En pincette
- Ett nagellack
- Män som hatar kvinnor på dvd

Sen tror jag inte det var något mer... Har också hunnit med att tvätta två maskiner! Nu ska jag ta och börja packa lite smått och sen blir det slappa och kanske kolla in filmen ikväll. Har inte sett den än och det är ju lite pinsamt faktiskt...

Frissan och bullar!

2009-08-24   22:58:38
Min dejt med Johan gick bra! Han rådissade mitt förslag på lugg och började prata om virvlar och grejer. Tydligen skulle jag behöva platta den och lägga ner en hel del jobb på den varje dag och det orkar jag inte så det strök vi. Blev lite toppat och uppklippt! Tog en sväng på stan också men köpte bara lite bak-grejer och en snabbis in på Systemet inför helgens äventyr. Väl hemma började jag baka bullar. Det måste vara det bästa som finns... Nybakta bullar och ett glas kall mjölk! Kollade in när Gefle slog Hammarby också med 1-0. Nu börjar jag bli tröttis så snart dags att knyta sig. Imorgon blir det stan med Lollo!

Sista veckan på sommarlovet!

2009-08-24   11:09:01
Då har sista veckan på sommarlovet 2009 påbörjats. Om precis en vecka har jag blivit utsläppt från min första föreläsning. Ska börja läsa lite i böckerna och kolla igenom så jag har allt jag behöver inför starten. Har en känsla av att det kan bli ett jäkla tempo sen! Men lite kul ska jag hinna med också. På torsdag flyttar jag ner till Uppsala igen för er som funderar på den saken.

Nu har jag snart en dejt med Johan som ska göra mig fin i håret! Har som vanligt inte en aning om hur jag vill ha det men jag litar på honom så han kommer nog på något bra. Slänger ut en bild på resultatet sen!

Örebro!

2009-08-24   01:28:30
Efter en skön dusch och frukost var klockan 11 och det var dags att åka. Hämtade upp Em, Anna och Alicia på stan och den andra Anna ute i Valbo. Lunch på Donken i Västerås och vid två var vi framme i Örebro. Visade sig att det var en ganska så charmig gräsmatta mitt i ett ghetto ungefär. Jonna anslöt och vi slog oss ner och njöt av det fina vädret en stund. Sprang på Jocke som skulle sälja grejer och sen tog vi plats. Killarna var lite sena men efter att tjejen som pratade bett oss att backa ungefär 100 gånger och skrika Varbergaparken lika många så kom dom äntligen. Annars vet jag inte vad jag hade gjort med henne alltså... Inget band så dom körde lite gammalt och lite nytt! E var söt och skickade slängkyssar och grejer. Jag hade ju ett tåg att passa hemma i Gävle så vi fick lite brådis. Det hela löste sig tack vare vänliga människor. Ägde vakten totalt! Sa hej och hej då till killana och sprang sedan iväg till bilen. 2 mil från Västerås blev det plötsligt stopp på E18. Slog pappa en pling och berättade att det inte var vi som krockat och han kollade upp det på nätet. Såg ut som att vi skulle bli stående ett tag. Typ en och en halv timme för att vara exakt. Där såg jag min resa till huvudstaden och Treadstone premiären flyga förbi. Tar igen det nästa gång istället! Vi fick vackert vänta men till slut släppte dom på. In till Västerås där vi hittade en China restaurang som var öppen! Sjukt gott och en snäll tant som lät oss äta fast dom var på väg att stänga. Kom hem till Gävle vid tolv och släppte av ett gäng trötta tjejer. Nu ska jag också krypa ner!


Hittade Danny och Måns i handskfacket

2009-08-22   17:44:08

Idag har jag varit duktig! Tog tag i det där med att städa bilen. Kan säga att det behövdes! Hittade en del roliga grejer. En virknål (!?!), 4 st snöborstar och lite otippat Danny och Måns i handskfacket. Nu är Gamla Bettan ren och redo för nya äventyr! Redan imorgon bär det iväg. Ska försöka få ihop allt men det blir nog fint. Det mesta löser sig om man bara vill!

Lycka

2009-08-21   19:21:15


Jag älskar att kunna göra folk glada! En t-shirt på väg till Texas!

Rix i Norrköping

2009-08-21   16:07:07
Nio igår gick tåget mot nya äventyr. I Stockholm hoppade Erri på och direkt efter kom Micks och Moa också. Vi tuffade på ner mot Norrköping som var dagens destination. Efter lite mat var vi redo. Kollade in Upplevelsebyn och chillade lite och hälsade på trevligt folk. Klockan fyra kom EMD och skulle skriva lite autografer. Jag fixade en t-shirt till Danny så jag och Micks ryckte sista platserna och gick upp och sa hej och lät som skriva på den. Matte var cool som alltid! Danny undrade vart sjutton jag hållit hus hela sommaren och sen började han svamla något om pengar och OB... Vidare till Erik. Aa men det fixar vi! Tack! Pratade lite med Erik och Nina och sen skulle dom vidare. Kim kom så vi pratade lite med honom också och så! Erika kom hon också! Det började dra ihop sig för showtime men före det var det SMS tävling. Först ringde Calle upp Erri och sa hon kom tvåa och sen ringde dom Micks och hon vann! Så det var lite kul! Vi gick och kollade när Ramsells drog igång showen och sen försvann Micks och Erika. Jag och Erri stog kvar mitt i smeten och jäklar vilken show det blev! Jag har varit på många Rix geom åren men det här var nog den bästa. Publiken var på och hoppade, klappade och sjöng redan under Ramsells. Sedan blev det bara mer och mer ju längre tiden gick. En magisk kväll helt klart. Det drog dock ut på tiden lite så medan EMD avslutade Alone och gick över till Baby Goodbye lämnade vi området och gick mot tåget. Vi lämnade Norrköping till fyrverkerier och hoppade på tåget norrut igen. Lämnade tjejerna i Stockholm och tog sista tåget hem. Somnade gott kan jag säga!

Vaknade halv tolv idag. För er som känner mig är det väldigt ovanligt att jag sover så länge. Men jag var trött igår som sagt! Nu ska jag se vad den här dagen har att erbjuda!






 

"Den kommer nu! Den kommer nu!"

2009-08-21   01:59:01

Ville bara säga att jag är hemma efter en mycket trevlig dag och kväll i Norrköping! Berättar mer sen. Nu ska jag gå och göra mina kuddar sällskap i sängen. Sov gott!

Norrköping nästa!

2009-08-20   08:29:44
Igår var det väldigt lugnt så inte så mycket att blogga om. Jobbade ett par timmar medan folket hade stormöte och annars var det mest slappa och fixa lite som gällde. Nu måste jag sätta fart här ser jag. Norrköping och Rix med massa snygga människor idag!

Medan jag är borta tycker jag ni ska kolla in vännerna i Treadstone och deras nya Myspace!

Sprängd läsk och lite glada minnen!

2009-08-19   00:12:16
Blev en sväng på stan som sagt! Kom hem med ett linne, en tröja, 2 block, en ny kalender och en pärm! Inte helt illa kände jag. Måste också säga att jag älskar höstmodet! Massa stora sköna tröjor att krypa in och mysa i. En av få fördelar med hösten. Mitt val föll på en vit kofta som man knyter i midjan. Like it! Hem en sväng och så vidare till jobbet. Då öste regnet ner så jag var helt blöt direkt trots både regnjacka och paraply. Kände mig som en dränkt katt men fram kom jag och sen var det full fart 16-23. Det mesta flöt på som vanligt! Någon mindre begåvad människa lyckades dock med konsten att lägga två glasflaskor med läsk i glassfrysen. Ni som inte sov på kemilektionerna vet att när vatten fryser så sväller det. Med andra ord hade vi snart två sprängda flaskor i frysen och ni kan ju gissa vem som fick ta reda på det... Inte okej! Så sluta upp med det där på en gång tack.


Idag var det också två år sedan The last shit i Insjön. Det var en bra dag! Massa vänner, Erik var söt och Frazze var cool. Det var också dagen då Erik hade kanske världens snyggaste skjorta på sig och som Conny blev Köttbullemackan. Tro mig, har ALDRIG sett någon bli så glad för en macka som den killen blev! Första dagen jag träffade Erri och Cicci också. En mycket bra dag som förevigades...


Om mig


RSS 2.0