Happy new year

2011-12-31   10:00:00


Då var det nyårsafton. Jag gillar det där med nyår! Man kan se tillbaka på gamla härliga minnen och blicka fram mot nya roliga saker.
I år kommer jag tillbringa nyårsafton på jobbet. Det blir speciellt men säkert bra!
Hur ska du fira nyår?

Det var år 2011

2011-12-30   17:20:18
Året är på god väg att ta slut och det är dags att summera det lite men även att se lite på år 2012. Det har varit ett händelserikt år! Jag har gjort ännu ett år på juristprogrammet. Jag är nu klar med grundutbildningen och har gjort en termin av de valbara kurserna. Nu är det bara ett år kvar! Känns spännande och inspirerande! I maj började jag mitt nya jobb på Migrationsverkets förvarsenhet där jag trivs toppen. Där hänge jag mest hela sommaren och många helger under hösten. Jag spenderade midsommarafton med mina härliga vänner i Stockholm. Min älskade mormor lämnade oss i augusti. Saknar henne otroligt mycket men hoppas och tror att hon har det bra! Julen spenderades i härliga Egypten med familjen. Över lag har det varit ett bra år!

Nu ser jag fram emot år 2012! Jag vet redan nu att det kommer innebära minst en resa till London och en till Åre i januari. Förhoppningsvis fylls det på med fler! Sent nästa höst ska jag göra en större käkoperation vilket innebär att jag bara får äta flytande föda i sex veckor. Det blir säkert jobbigt men jag kommer ju bli snygg och antagligen gå ner några kilo också! I skolan blir det arbetsrätt under våren och sen praktik och uppsatsskrivande i höst. Jag tror det kommer bli ännu ett spännande och bra år!

God natt!

2011-12-30   08:05:26

Nu har jag landar i sängen! Det blev precis som jag önskade! Vi bakade lite så alla blev glada och sen spelade vi kort mellan typ halv två och sex på morgonen. Ikväll kör vi igen! Hoppas ni får en fin sista fredag på 2011. Jag tänker sova ett tag!

Mot jobbet!

2011-12-29   19:06:05
Efter ännu en slapp förmiddag i soffan lekte jag och brorsorna modeller. Hoppas det blir fint! Vi gick hem, plockade med oss hunden och gick upp för att spendera ett par timmar med farmor och farfar. Dom är för söta dom! Nu har jag vilat ett par timmar och ätit mig mätt på tacos. Nästa stopp blir jobbet där natt ett av fyra väntar. Hoppas det blir lugnt men att några vill spela kort! Har inte ens koll på vilka jag ska jobba med, det får bli en trevlig överaskning. Ni får väl sova så gott och tänk en tanke på mig som får krypa ner först vid åtta imorgon bitti!

Gavin bokat!

2011-12-29   12:07:44
Då var biljetterna till Gavin DeGraw i Stockholm den 1 februari bokade och klara! Jag ska dit med Erika och Cicci, eventuellt hänger några till på. Det kommer bli alla tiders! Fjärde gången jag får se honom live. Bilden under är från ett event när han var här senast i september. Gör dig själv en tjänst och boka biljetter du också!

Born this way

2011-12-29   10:04:21


Men hur snygg är han inte?!?! Kolla in dom frambenen...
Jag saknar hästarna mer och mer. Speciellt efter Globen!

Sköna onsdag!

2011-12-28   21:26:43
Jag har haft en skön onsdag! Jag hade ingen direkt tid att passa i morse men vaknade ändå vid sju när mamma gick upp och sen kunde jag inte somna om. Låg dock kvar i sängen och bara slappade till nio, värt! Jag pratade en halvtimme med en polis i telefonen efter incidenten på jobbet för en dryg månad sedan. Det har varit lugnt annars, jag har kollat lite sport på tv och tog en sväng ner på stan för se om något på rean föll mig i smaken. Jag kom hem med ett par nya pumps och en top, båda till ordinarie pris. Varför är det alltid så? Nu är jag dock redo inför morgondagens photo shoot så det känns bra. Ska bara se till att bror och bror också är det. Nu kollar jag in MoDo - Brynäs där mina fina gubbar leder med 2-3 i mitten på tredje perioden. Hoppas dom vinner! Tre nya poäng hade suttit fint!

Egypten i bilder

2011-12-28   16:37:12
I talk to the clown

2011-12-28   10:31:39

På Drottning Silvias barnsjukhus i Göteborg jobbar ett gäng clowner. Dom finns på plats för att leka med och underhålla alla de barn och ungdomar som dagligen passerar sjukhuset. De här clownerna ger de allvarligt sjuka barnen lite livsglädje tillbaka och dom kan glömma att dom är sjuka och har ont för en stund. Erik Segerstedt och några till har varit med och gjort en låt till förmån för de här clownerna. Filmen kan du se över. Låten blir din för endast 50 kr som går oavkortat till clownerna så att de kan fortstätta sprida glädje!

Köp låten här!

Home sweet home!

2011-12-27   23:24:27
Nu har jag kommit hem och tänkte bara skriva några rader före mina ögonlock trillar ner för kvällen. Vi har haft en helt fantastisk vecka i Hurghada, Egypten. Vi har ätit världens godaste buffé tre gånger om dagen och det var i princip fri tillgång på mat och alkohol mellan kl 12-24. Det största problemet vi hade var att överleva timmarna mellan 9.30 när vi ätit klart frukosten och 12... Vädret har varit bra! Det är vinter även i Egypten för tillfället vilket innebär dryga 20 grader i skuggan och strålade sol. Tänk riktigt bra svensk sommar. Vi har mest hängt vid poolen och bara slappat. Sovit har vi gjort en massa också eftersom det är väldigt jobbigt att bara slappa på dagarna och trycka i sig massa god mat. Jag och mamma åkte in på en citytur en eftermiddag/kväll där vi fick lära oss att pruta och kolla in några fina ställen inne i stan. På julafton åkte vi som sagt ut med en båt till en ö och sen snorklade vi bland fiskar och koraller i Röda havet. Fantastiskt häftigt! Önskar att jag hade haft en undervattenskamera så jag kunnat visa er... Summa sumarum var det en riktigt härlig resa! Imorgon kommer en bildbomb samt lite bra och roliga saker att veta om Egypten. Sussa gott!

GOD JUL!

2011-12-24   11:00:00
När ni läser det här ligger jag antagligen och solar eller snorklar i Röda havet. Det blir en lite annorlunda jul för mig i år men i skrivande stund tror jag att den kommer bli riktigt mysig ändå! Jag har ju min fina familj på plats och det är det viktigaste. Det där med julklappar känns inte lika viktigt nu när man är "vuxen". Sen är det ganska lyxigt att inte behöva städa, diska eller laga mat på en vecka. Ni får kolla Kalle Anka och äta julmat åt mig också. Hoppas ni hemma i kalla Sverige har det fantastiskt fint! En sak är säker... There won't be snow in Africa this Christmas time!

Live från Egypten!

2011-12-23   20:30:11
Hej Sverige! Jag tänkte bara titta in här lite fort och säga att jag mår toppen. Vi tillbringar dagarna med att sola och läsa vid poolen och äter fantastisk mat! Det kryllar dessutom av anställda på hotellet som tävlar om att få passa upp på oss. Jag kan helt klart vänja mig med det här. Imorgon är det julafton och eftrsom vi ändå är här tänkte vi passa på att åka ut med en båt till en "paradisö" och snorkla. Blir nog nice! Saknar er där hemma!

@ Arlanda

2011-12-20   06:48:00

Då var vi på plats vid gaten och ska snart kliva på planet. Vi ses om en vecka! Se upp Egypten - Säfwenbergs är på väg!

Crazy times!

2011-12-19   21:01:10
Jösses vilken dag alltså! Kaoz med z så att säga. Det var i alla fall väldigt lugnt på tingsrätten så jag var bara där en kort stund. Stannade till hos Oscar och Alex för att lämna deras julklapp i form av en sån ugnsvante och grytlapp. Dom små pojkarna hade inga upptäckte vi när vi hade hemmasittningen där tidigare i höstas. Det blev i alla fall väldigt uppskattat och förhoppningsvis kan dom använda ugnen mer nu utan att bränna sig när dom försöker ta ut formar och annat med bara en tunn handduk...

Väl hemma har allt gått i ungefär 300 knyck! Ni vet ju hur det är när man är på väg och ska resa. Det ska packas klart, vattnas blommor, städas, diskas, gås ut med sopor, tvättas kläder, betalas räkningar och Gud vet allt! Nu tror jag att det mesta ska vara klart! 194 cm lillebror glider in om en kvart ungefär så planen är att ta en dusch och sen mycket tidig kväller. Övriga familjen hämtar upp vid den inte på något sätt okej tiden fyra imorgon bitti. Eller föresten, det är okej! När man ska på semester kan man gå upp den tiden!

Jullov!

2011-12-19   12:12:59

Tänkte bara meddela att jag numera har jullov! Jäkligt gött! Det firar vi med ett pass på tingsrätten och sen ska jag hem. Det ska packas och lägenheten fixas. Ikväll kommer Henrik och imorgon Egypten! Livet är bra härligt ibland!

Om mig


RSS 2.0