Flickan och kråkan

2012-01-31   13:18:42Timbuktu gör Flickan och kråkan i Så mycket bättre.
Lyssna och njut!

Effektivitet!

2012-01-31   11:44:16
Dagen har börjat i effektivitetens tecken! Jag har bokat klipptid, ombokat min tid för nagelfix och kör just nu tre tvättmaskiner. Som om det inte var nog har jag jagat folk på Högsta Domstolen hela förmiddagen. Till slut fick jag tag på en kvinna som kunde hjälpa mig och hon eller någon annan skulle återkomma senare i veckan med besked. Jag är inte i trubbel om någon mot förmodan trodde det! Det handlar om ett studiebesök som jag håller på att planera in för Vittnesstödens räkning. Det är lite kul när man har en organisation i ryggen att man kan hitta på roliga saker som studiebesök och annat. Just HD som vi "jurister" säger är väldigt svårflörtade när det gäller studiebesök men är man bara trevlig och envis så går även det. I eftermiddag blir det nog mest plugg och så! Jag är bättre i snuvan men ännu inte helt bra så träning får nog dessvärre vänta några dagar till. Over and out!

Måndagsmys!

2012-01-30   20:00:57
Jag har precis ätit lax med ris, sås och grönsaker. Nu ska jag inta soffläge och kolla in Sofias Änglar och Titanic. Har inte sett Leo dö på år och dagar så det dags igen. Speciellt när jag betalar för att ha TV4-Film och knappt utnyttjar kanalen. Lite popcorn på det och kvällen är räddad! Sa jag att jag är ledig imorgon?

Kloka tankar

2012-01-30   11:52:00

God morgon!

2012-01-30   09:40:14

Ligger fortfarande kvar i sängen men ska väl snart ta mig upp. Känner mig bättre i förkylningen idag tror jag så det är topp! Dagen och veckan börjar med lite plugg och fix här hemma fram till lunch. Sen drar jag in till stan för basgruppsmöte och seminarium ni vet. Idag är det tema diskriminering så det blir nog intressant! Avslutar dagen med möte med rekryteringsgruppen för att bestämma vilka av alla som var på intervju som ska få bli Vittnesstöd! Bra dag, nu kör vi!

En shopaholics bekännelser

2012-01-29   20:08:31
Idag har det varit ännu en mycket lugn dag. Näsan rinner på så det har liksom varit det bästa. Lite plugg men annars mest soffläge. Tur ändå att det kom nu när jag hade en lugn helg utan jobb och så i alla fall! Imorgon är det en ny rolig vecka på ingång så då tänker jag vara bättre. Nu ska jag återgå till soffan och dra på en film tänkte jag. En shoppaholics bekännelser!


Hamilton - i nationens namn

2012-01-29   14:52:00
Igår var jag och kollade in Hamilton - i nationens namn ihop med Therese och Anna. Den var över förväntan faktiskt! Världens coolaste Persbrandt spelar en anställd inom svenska underrättelsetjänsten vilket tar honom till spännande platser som Afghanistan, Libyen och Somalia. Jag ska inte säga för mycket men vissa stunder smäller det ordentligt! Persprandt fyller 50 nästa år men jävlar vilken kropp han har alltså. Jag vill gifta mig med en karl som ser ut så när han är 50! Sanna Lundell är en lycklig kvinna. Klart sevärd film så gå och kolla in den du också!

Biljett till Gavin DeGraw säljes!

2012-01-29   11:41:43


Jag har en biljett till Gavin DeGraw till salu! På onsdag den 1/2 kl 19.30 kommer han till Annexet, Stockholm.
Jag kan inte gå pga jobb så tyvärr måste jag sälja min biljett. Maila mig på josefina.safwenberg@hotmail.com om du är intresserad!

Biodejt ikväll!

2012-01-28   19:35:16


Nu ska jag snart iväg och möta upp Therese och Anna!
Vi ska gå och se Hamilton på bio. Hoppas den är bra!
Har någon sett den?

Dagens visdomsord

2012-01-28   14:27:45

Snorig morgon

2012-01-28   13:19:51
Jag var på väg att skriva god morgon i rubriken men kom på att det dels knappast kan räkas som morgon när klockan är över 13 och dels att den inte alls är god. Jag har blivit värre i min snuva så nu är nassprayen min bästa vän. Kom i säng först vid tre inatt och sov oroligt pga näsan så blev kvar i sängen. Nu har jag ätit pannkakor och ska börja plocka undan och diska av det som är kvar sedan igår. Det är tack och lov inte så jättemycket eftersom vi bara var fem pers men det måste ju göras. Sedan blir det nog soffan och någon film resen av eftermiddagen och försöka ladda upp inför bio med Therese och Anna ikväll!

Det är ju bra om jag bifogar kortet också!

2012-01-28   00:57:05

Man taget vad man haver!

2012-01-28   00:56:09

Lunne tar det där med dricka till helt nya nivåer! Men vad gör man inte när vinet är slut... Nejdå, det var bara lite kvar efter äppelpajen och han blev sugen. Trevlig kväll!

Intervjuer

2012-01-27   12:58:15
Tjabba tjena hallå! Nu har jag precis kommit hem efter att ha suttit i intervjuer hela förmiddagen. Jag är ju med och rekryterar nya vittnesstöd och då måste vi ju se vad det är för några som gömmer sig bakom ansökningarna. Det är alltid lika spännande! Jag var mer för ett år sedan också och det är en väldig skillnad att sitta på den sidan av bordet så att säga. Jag har inte varit på så jättemånga intervjuer än men några har det ju blivit och man är ju alltid lite nervös. Det är ett annat läge när man själv intervjuar och man förstår verkligen hur svårt det är att välja ut någon för ett jobb eller ett uppdrag. De flesta är ju så himla gulliga och duktiga! Tack och lov kan vi ta ut ganska många men det kommer ändå att bli svårt. På måndag måste vi dock bestämma oss. Vi hade några klockrena idag och några med ett frågetecken så det blir nog bra till slut!

Nu ska jag ta tag i det där med att städa och fixa lite här hemma! Ikväll får jag inte mindre än fyra härliga människor på besök som jag tänkte bjuda på mat. Jag bjöd in min gamla kombo Mattias men vi råkade visst bli några fler! I det här fallet gör det dock inget, det är bara trevligt! Återstår bara att klura ut vad jag ska bjuda på... Förslag?


Fasen!

2012-01-27   09:57:52

Om mig


RSS 2.0