Det var den helgen det!

2010-10-31   20:36:12
Nu har jag åter landat i Uppsala efter en minst sagt händelserik helg!

Lördag vaknade jag upp lite smått sliten efter fredagens festligheter. Mötte upp Erika vid tåget och åkte till Fyrishov för konsert. Insåg att Fyrishov och Fyrispark inte alls var samma sak. Lite smått panik men en taxiresa senare var vi på plats och Magnus tog emot i entrén. Rappande, trumpetande och ett hav av lyckliga barn senare bar det vidare med destination Gävle. Lite middag hemma och sen hoppade vi in i bilen och åkte iväg för konsert nummer två. Den här gången fick Erika mig att sitta på golvet, fråga inte. Kramde om mr Krull, Robin och Emanuel efteråt. Gud vad gott du luktar! Gänget skulle vidare så vi tackade för oss och åkte hem till ett väntande bubbelbadkar istället. Kvällen avslutades i soffan med lite film.

Söndag vaknade vi sent men tack vare att man skulle ställa om klockan var den ändå bara tio. Efter frukost rullade vi ut mot stallet. Mamma fick Mirre igen, jag tog som vanligt Bernie och Erika fick låna Ebba. Det blev en sväng i skogen och runt Mackmyra så Erika fick kolla in omgivningarna lite. Väl hemma vankades lite lunch och fotbollskollande på tv. Gefle vann med 4-2, bra grejer! Pappa var söt och körde oss till tåget där jag sa tack och hej till Erika och åkte gratis tåg tillbaka till Uppsala. Återkommer om det! Kvällen har spenderats med Ensam mamma söker och 50 first dates.

Nu ska jag ta och avsluta denna oktobers sista dag. Sov gott mina vänner!

Finisar!

2010-10-30   20:41:19
Fina Mojje, fina Robin och fina Emanuel - tack för idag!
Nu ska jag och Erika bubbla lite!

Oh what a Friday night!

2010-10-30   10:09:07

Allsång till Gyllene Tider! Party party!

2010-10-29   22:39:14

foto0012 (MMS)

Allsång till Gyllene Tider! Party party!

Partyfredag!

2010-10-29   13:02:24

Hejsan hej! Klockan är lunch och jag har ännu inte gjort något vettigt alls av den här dagen. Känns faktiskt ganska bra! Dagens planer är annars lunch och sen ska jag ta tag i att skriva lite på vårt PM nummer två. Kvällen inleds hos Erik med sushi och sedan drar vi vidare hela gänget till Torbjörn för fest! Tonights gonna be a good night!

Rosa Bandet

2010-10-28   22:48:43

Kvällen har spenderats i soffläge. Kollade Rosa Bandet-galan och tårarna rann på rätt bra ett par gånger. Fy fan alltså! Cancer är en grym sjukdom. All kärlek och styrka till er som drabbats på något sätt! Jag skickade ett sms och skänkte 100 kr i alla fall så det känns bra. Mycket mer än så klarar inte min studentekonomi men alla kan vi göra något för att få slut på skiten.

Hittade på en gammal vän på Facebook idag. Vi tillbringade många vintrar ihop med att åka slalom i Vemdalen där både min och henns familj hade stuga. Idag bor hon i Ottawa, Kanada med sin pojkvän sedan tre år tillbaka och verkar trivas jättebra! Det är fantastiskt hur olika vägar livet tar för oss. Kanske träffas vi igen någon dag, kanske inte. Vi har i alla fall många fina minnen ihop och det känns bra att veta att hon mår bra där borta på andra sidan Atlanten! Facebook är rätt bra ibland!


Nytt i garderoben!

2010-10-28   17:42:24

Fullt ös även en torsdag som denna! Basgruppsmöte och seminarium i vanlig ordning. Jag gillar faktiskt skatterätten, det var lite otippat. Känns mycket mer logiskt och greppbart än mycket annat. Fast familjerätten leder nog fortfarande. Hur som helst! Efter lektionen raggade jag med mig Vickan för en snabb sväng på stan. Det slutade med att vi var där typ en och en halv timme, wopsidaisy! Kom hem med ett nytt linne, en kjol och lite dricka till morgondagens fest. 

 
Linne: New Yorker
Kjol: Vila

How did we change

2010-10-28   09:42:00Säger god morgon men den här gamla favoriten signerad the one and only Erik Segerstedt.
God morgon!

Quiz!

2010-10-27   23:05:24
Efter Kontaktdagen åkte jag och Vickan till skolan för sista lektionen i redovisningsrätt. Jag tycker väldigt mycket om min Vickan men det där med att komma i tid och veta vart vi ska är inte hennes starka sidor. Hon sa sal A114 så vi knallade iväg dit och drog med oss Gabriel som mer trodde på sal A144. Möts av kursare men en annan lärare. Visade sig att vi hoppat in i en helt annan grupp än vår vanliga! Det positiva var att dom skulle ha precis samma lektion och det fanns gott om plats kvar så vi blev kvar på den ändå. Ingen skada skedd men från och med nu sköter jag dom här grejerna haha

Kvällen har som vanligt spenderats på Smålands nation med quiz! Börjar bli något av en tradition nu skulle jag säga. Lite sega med maten idag också men det är väl som det är. Vi tog oss igenom övningen på 8,5 poäng av 14 möjliga så godkänt men inte så mycket mer. Lite surt att jag missade att det är Take That som sjunger låten Patience men jag satte i alla fall låten så den fick vi poäng för. Det var ju liksom min typ av musik det där med snäll pop. Nästa vecka är det en specialare på quizen så då jäklar!

Sweet memories!

2010-10-27   17:04:02Insjön 18/8 - 2007

Kontaktdagen 2010

2010-10-27   14:59:43


Idag samlades då runt 1000 glada juridikstudenter och runt 50 olika utställare på Uppsala slott för den årliga Kontaktdagen. En bra tillfälle för lika företag som sysslar med jurdik att få träffa oss som om några år är på gång ut i arbetslivet och berätta mer om sig själva och hur dom jobbar. En kul grej är ju alla saker dom tagit med sig och gärna delar ut! En del av dagens byte ser ni på bilden. Fodral till datorn, en väska, två paraply, pennfodral, kaffetermos, vattenflaskor och sjukt många pennor. Fick med mig ett par namn och nummer också inför framtiden! Praktik på Familjens Jurist eller Bird & Bird - Ja tack!

Hundra knyck!

2010-10-27   09:31:38

Mitt liv rusar just nu på i en jäkla fart. Kalendern är fylld till max och så ska man väl försöka hinna plugga och sova också. Blir nog bra till slut! dag är inget undantag och snart kommer Vickan så ska vi röra oss mot Uppsala Slott. Den ni! Kontaktdagen 2010 ska besökas, folk ska skakas hand med och gratisprylar ska få följa med mig hem!

Halsdukar i mängder!

2010-10-26   15:54:57


Ovan ser ni delar av min lilla samling med halsdukar! Jag tappade ju bort en i förra veckan och gav mig därför ut på jakt efter en ersättare igår tills Linda frågade hur många jag hade. Det slog mig att jag inte visste så passade på att räkna efter i förmiddags och kom fram till att det var 11 stycken. Med andra ord tror jag inte jag behöver köpa en till... Där finns svart, vitt, rosa, lila, grönt, grått och rött i olika storlekar, mönster och former. Allt ifrån stora stickade till palestinasjalar och några lite finare med mönster. Som sagt... Jag behöver nog inte fler på ett tag!

God morgon mina fina!

2010-10-26   09:50:22
Tisdag idag och solen skiner utanför fönstret. Har varit uppe ett par timmar för att förbereda dagens seminarium i skatterätt. Visste ni att om man säljer kottar, svamp och bär man själv plockat i skogen (mammas eller grannens buskar funkar inte!) till ett värde under 12 500 kr så slipper man skatta på det. Fast det får inte vara näringsverksamhet utan du får se till att fixa det på fritiden. Inkomstskattelagen 8 kap. 28 §. Det är alltså sånt vi sysslar med just nu men en och annan safariresa till Sydafrika dyker också upp.

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig för om en timme dyker Vickan upp så ska vi ta oss till skolan för basgruppsmöte. Vi får klara oss utan Sara den här och nästa vecka för hon ligger på playan i Miami istället. Hoppas ni får en riktigt härlig dag!

You make me wanna...

2010-10-26   00:00:32

You make me wanna call you in the middle of the night
You make me wanna hold you till the morning light
You make me wanna love, you make me wanna fall
You make me wanna surrender my soul
I know this is a feeling that I just can't fight
You're the first and last thing on my mind


Om mig


RSS 2.0