Jäkla hund!

2012-02-29   22:48:19
Jag älskar verkligen min lilla vovve men ibland är han lite väl mycket rebell. Så här såg det ut i köket när jag kom hem. Han hade hittat sopkorgen och dragit ut kaffesump, äggskal, bananskal m.m. Det där med djur är kul nästan jämt! Naturligtvis ser han ut som en oskyldig liten ängel när jag kollar på honom också!

Skottdagen!

2012-02-29   15:24:07
Idag är då skottdag! Lite kul att dagen bara finns var fjärde år. Efter morgonprommis med vovven trampade jag iväg till tandläkaren. Tack och lov att mitt går på högkostnadsskyddet annars hade det blivit hur dyrt som helst! Jag har nu frikort till slutet på oktober. Smidigt! Dom tog bilder för att se hur mina rötter till tänderna såg ut. Dom hade blivit lite kortare i överkäken men det var normalt och ingen större fara. Den spände hon därför nästan inte alls medan vi kör på med underkäken. Hoppas verkligen det här blir bra!

Jag har precis korrekturläst Denis PM och nu ska jag och min fyrbenta kompis ut och gå en sväng i det fina vädret! Ikväll väntar ett pass på Juristjouren och sedan quiz även om vi verkar bli ett litet gäng. Trevlig onsdag!

En kväll i dansens tecken!

2012-02-29   09:43:22
Igår åkte jag till Stockholm och mötte upp Erika. Vi knallade iväg till Fasching där vi sprang på pappa och storebror Segerstedt och Oscar aka Göken i kön! När vi kom in fick jag visa körkortet för första gången på länge när det är 18 år i dörren. Vet inte om jag ska ta det som en komplimang eller? En gratis drink är en bra drink och sedan kollade vi på medan Erik och grabbarna grus spelade i 45 min. Jag älskar att se honom vid pianot... Lite jazzinspirerat var det idag! Klockan nio körde showen igång och Linda Pritchard röjde med tjejerna på scenen! Hon är ju gammal dansare i grunden så det fixade hon galant. Erik kom förbi och förklarade att dom kör typ en gång i halvtimmen. Det var lite skumt men då fick vi ju lite tid att mingla runt och så! Mer dans och mer musik blev det tills jag var tvungen att gå strax före elva för att hinna på tåget hem till vovven. En mycket trevlig tisdagkväll!



Urban Angels

2012-02-28   18:25:00


Coola brudarna i Urban Angels har ett event ikväll på Fasching i Stockholm.
Dom står för dansen, Erik Segerstedt och Linda Pritchard för sången och Jonas, Jocke och Nisse för musiken.
Det här kan ju bara bli bra! Naturligtvis finns jag och Erika på plats!

Svenskar!

2012-02-28   12:07:00

Det är tisdag!

2012-02-28   09:01:16
Fullt ös idag! Har varit ute med hunden en sväng och sitter som bäst och äter havregrynsgröt med hallon. Nu blir det tvätta och fixa det sista med seminariet vi har idag. Hoppas verkligen att vi får veta praktikplatserna idag. Jag är ju nyfiken! Vi ska på praktik om tre veckor förstår ni. Nej, nu måste jag sätta fart här. Hoppas ni får en jättefin dag!

Trött måndag!

2012-02-27   19:57:47
Jag har varit jättetrött hela eftermiddagen så har knappt fått något alls gjort. Har i alla fall varit ute med Eddie ordentligt och så. Jag var till och med så lat att jag bestämde mig för att köpa hem pizza till middag. Det ligger en pizzeria i mitt område så det tar bara typ två minuter att gå dit. Trots det har jag bara köpt pizza där tre gånger under de snart två år som jag har bott här vilket jag tycker är helt okej! Jag gör oftast själv istället men det tar ju så lång tid. Nu blir det diska, plugga och fixa här och sen avslutar vi dagen med Big Brother i vanlig ordning!

Full fart in i nya veckan!

2012-02-27   13:20:49
Måndag idag och en ny vecka med nya möjligheter! Jag tror på en väldigt trevlig sådan. Inledde med ett pass på tingsrätten. Det var väldigt lugnt med jag pratade på med några vittnen, en åklagare och en polis bland annat. Höll på att få sitta barnvakt mitt uppe i allt men den lilla tjejen lät sig mutas av mamma så hon skötte sig. Har ätit lunch och varit ute med vovven en sväng. Nu kollar jag in reprisen av Melodifestivalen över en kaffe!

Bra helg!

2012-02-26   22:16:41
Helgen lider mot sitt slut och den kan summeras som en bra sådan! Det där med att vara ledig kanske inte är så dumt trots allt. Alla måste ju ladda batterierna ibland!

Fredag kväll var det som sagt Sommar på vintern som gällde. Jättetrevligt!  Lördag kom Alex förbi på pannkakor till brunch och jag passade på att laga hans byxor. Jossan-morsan är alltid redo att rycka in. Sedan bakade jag bullar och laddade upp för Melodifestivalen. Björn kom förbi med sin syster och hennes pojkvän, mycket trevligt! Idag har jag mest tagit det lugnt, försökt vara ute så mycket som möjligt med hunden i solen och fixat med cv och personligt brev inför praktikplats till hösten. Nu avslutar jag det hela med att kolla in Big Brother. Bra helg!

Finns inga ord som kan beskriva hur glad jag är över mina fantastiska vänner. Puss på er!

Sommar på vintern

2012-02-26   13:31:06




















Melodifestivalen - fjärde deltävlingen

2012-02-26   10:56:31
Igår var det då dags för den fjärde och sista deltävlingen av Melodifestivalen från Malmö. Här kommer lite snabba kommentarer!

- Världens bästa Danny gick in och levererade i egenskrivna låten Amazing. Så sjukt snyggt nummer så jag fick goosebumps, men det var visst en annan låt. Sången satt kanske inte helt 100% vilket förklaras av att han hade dålig medhörning (han hörde knappt sig själv) och dansade i sju kilo rymddräkt. Det sitter i Globen och jag vet att det var ett mycket lyckligt födelsedagsbarn! Jag måste ge Henrik "Hank the Tank" Lundin en spontan applåd också eftersom han var den som skötte allt det tekniska under Dannys nummer och såg till att alla lampor och personer lyste som dom skulle. Amazing!

- Superhärliga Lisa Miskovsky hade många tippat som en solklar femma. Hon hade dock andra planer och med sin härliga låt fick även hon en plats i finalen. Låten har bland annat norska stjärnan Aleksander With varit med och skrivit ihop med Lisa själv. Jag gillade Lisas nummer som var ganska enkelt men ändå snyggt med dansarna som såg ut som spöken i taket och så!

- Lotta Engberg och Christer Sjögren återförenades i en supershlager. Det blir nog inte så mycket annat när Lasse Holm har ett finger med i spelet. Inga konstigheter och dom har ju så mycket rutin att det knappt går att räkna på. Antikrundans expert gjorde ett försök och kom fram till att dom var ovärdeliga. Dom får sjunga ihop i Andra chansen också! Gammal är trots allt äldst och det sägs att dom lämnade festlokalen sist av alla vid halv fem i morse ihop med sina respektive.

- Coola rockarna i Dynazty var förra året med som mellanakt under finalen. I år fick dom vara med på riktigt vilket belönades med en plats i Andra chansen. Frågan är om det räcker med en rocklåt i finalen eller om det finns plats för en till? Dead By April har ju redan en plats. Frågar du Peter Stormare blir svaret garanterat ja. Enligt uppgifter skulle han försöka rösta via sina sex telefoner trots att han befinner sig i Los Angeles och det inte går att rösta utanför Sverige. Kul att rocken börjar synas mer i Mello!

- Charlotte Perrelli hade före gårdagen ett fantastiskt facit när det gäller Melodifestivalen. Två segrar på två försök i Sverige och en gång vann hon som sagt hela skiten. Hon hade dessutom satsat miljoner på sitt nummer och köpt in en jättedyr skärm och skor för 30 tusen. Hon påstår att hon inte är bitter över att åka ut med dunder och brak men jag tvivlar... Jag vet att jag hade varit det om jag spenderat så mycket pengar på något som inte gick hem helt! Jag måste dock säga att låten var helt okej och hon hade ett snyggt nummer. I en annan deltävling hade det kanske gått bättre.

- Axel Algmark har lyssnat aldeles för mycket på Håkan Hellström. Det såg ut som Håkan, det lät lika illa som när Håkan sjunger utan att det för den sakens skull hade tyngden i texten som Håkans låtar trots allt har. Nej tack, jag vill inte ha någon kyss!

- Hanna Lindblad var det som sjöng om gåshud. Jag satt mest och funderade över vad sjutton hon hade på sig vilket aldrig är ett bra tecken. Jag minns knappt hur låten går. Tyvärr!

- OPA! var också med. Inga kommentarer på den. Det var inte bra. Det måste väl ha kommit in något bättre än det här Björkman?

Bullfest till Mello!

2012-02-25   19:35:37


Nybakade bullar på Kantorsgatan!
Nu är kvällens härliga sällskap på väg in och vi laddar för Mello!
You know what to do! AMAZING!

Rösta Danny ikväll!

2012-02-25   13:54:55
Då var det dags igen mina vänner! Ikväll står Danny på Melodifestivalens scen i Malmö. Björkman har sparat det bästa till sist och Danny går därför ut som det sista bidraget i år. Han har jobbat med sitt nummer sen i augusti och lagt ner många timmar för att ge oss ett "jävla håll käften nummer" och enligt säkra rapporter på plats i Malmö är det precis vad han kommer leverera också. Stolt över honom! Som om det inte är nog anledningar att rösta så fyller pojken dessutom 26 år just idag. Jag vet att massa röster och en biljett till finalen i Globen står högst upp på önskelistan. Jag vill inte behöva bli förbannad även den här veckan så snälla utnyttja er rösträtt och gör det på ett bra sätt! Det här kommer bli AMAZING!

Ring 099 202 08 eller skicka 08 till 72211

Elephant

2012-02-25   10:12:00


Alexandra Burke är tillbaka med ny singel och det svänger ordentligt!
Den får i alla fall mig att vilja dansa! God morgon!

Fem fantastiska år!

2012-02-24   12:42:00
Lördagen den 24 februari 2007 skulle visa sig bli en dag som skulle förändra mitt liv för alltid. Dagen då Mats Erik Segerstedt och Daniel Gabriel Alessandro Saucedo Grzechowski klev in i mitt liv på skivbuiken Rocks, Kupolen, Borlänge. Jösses vad små vi var då! Idag är det fem år sedan den där dagen och mycket har hänt. Jag har varit på gig från Luleå i norr till Malmö i söder. Vi har också fått ytterligare en kompis i form av Mattias. En resa något utöver det vanliga. Idag är dom etablerade artister och jag har snart en juristexamen.

Jag har för länge sen slutat räkna hur mycket tid och pengar jag har lagt ner på killarna. Det spelar liksom ingen roll längre. Jag får ofta frågan hur pass väl jag känner dom och jag har alltid lika svårt att sätta ord på det. Jag ser mig som något mellan en vän och ett fan. Dom betyder väldigt mycket för mig och saker dom säger och gör säger mig att jag betyder något för dom också. På samma gång kommer musiken alltid vara anledningen till att jag hittade dom och så länge dom jobbar med det dom gör kommer vår relation antagligen att utgå från det. Sen får vi se vad som händer i framtiden. Just nu känns det bra i vilket fall. Efter fem år kommer jag fortfarande på mig själv med att få ett fånigt leende över hela ansiktet när dom sjuger ett par rader och tittar mig i ögonen eller viskar något gulligt i örat när man kramar om dom.

Genom killarna har jag inte bara fått se nästan hela vårt avlånga land, jag har dessutom fått en hel hög med vänner, bekanta och kontakter. Så många härliga minnen som ingen kan ta ifrån mig! Det i kombination med tre fantastiskt ödmjuka och godhjärtade killar har varit med och format mig till den jag är idag. Dom har hjälpt mig att bli en bättre människa och för det kommer jag alltid att vara tacksam. Dom har för alltid en plats i mitt hjärta och jag hoppas vi får många fler år ihop.Tack!


I've got a piece of you in my soul
Om mig


RSS 2.0