En lugn och skön dag!

2010-06-30   22:57:59
Har haft en lugn och skön dag! Sovmorgon och sen ägnade jag några timmar åt plugg och skickade in ytterligare en uppgift på Musikjuridiken. Mormor kom förbi en sväng och sen brakade det loss och blev världens oväder! Blixtar och dunder! Dessutom regnade det och haglade som att någon där uppe hällt en hink vatten över stan. Det höll väl i sig en halvtimme kanske och sen var det fint igen. Blev en sväng med vovven i vår underbara stadspark och kvällen har spenderats i soffan med lite tv. Nu säger jag god natt! Imorgon blir det Uppsala en sväng igen!

Människans bästa vän!

2010-06-30   17:59:10

SVT blivit lite knasiga?

2010-06-30   14:00:16
Senaste dagarna har det varit full fart på SVT. Jag är inte helt säker på att jag gillar utvecklingen.

- Man vill byta ut Putte och Stefan i Så ska det låta mot kvinnor "för att jämna ut mellan könen". Jag är rent generellt emot könskvotering. Ska jag opereras vill jag ha den bästa läkaren, ska jag äta ute vill jag ha den bästa kocken osv. och sen ger jag blanka sjutton i om det är en man eller kvinna. Nej, den eller dom som är bäst ska ha jobbet och i det här fallet tror jag det blir svårt att hitta lika sköna profiler som går lika bra igenom rutan som Putte och Stefan!

- Även Anders Lundin ska bytas ut som programledare i Allsång på Skansen. Ett väldigt aktuellt namn som ersättare ska enligt uppgift vara Håkan Hellström. Jag är imponerad att Håkan lyckats få en sån karriär han har utan att kunna sjunga men annars har jag inte mycket till övers för honom. Han gör mig nervös och är allmänt konstig. Nej, jag och mormor bojkottar programmet om han får ta över!

Vini vidi vici

2010-06-29   23:47:37Jag älskar när mamma fyndar presenter till mig!
Idag fick jag ett nytt halsband från Efva Attling!

My life at Hemköp!

2010-06-29   18:46:24

Har tillbringat en kväll och en dag på Hemköp! Igår gick jag lös och kollade igenom hela charken på datum. Vi går igenom allt en gång i veckan och sen skriver vi upp så vi har koll på vilka varor som ska sättas ner i pris och tas bort. Inga gamla grejer här inte! Sen blev det som vanligt fart lite senare på kvällen före stängning men jag och Johanna höll ställningarna fint tycker jag!

Halv åtta var jag på plats igen. Hade lite kassa men mest hade jag annat för mig. Det kom en hel massa cigg och snus som skulle in i skåpen och prickas av, lite på frukten och lite plocka varor. Bytte av Emma också som sitter och säljer jordgubbar utanför butiken så hon fick lite rast hon också. Slutade kl 18 och nu laddar jag och mamma för Allsång på Skansen som ska avnjutas med en skål jordgubbar!

Rösta på Robin!

2010-06-28   23:42:45Okej mina vänner, det är dags igen! Denna gången är det Lindas härliga pojkvän Robin som behöver vår hjälp. Han och hans kompisar är med i en tävling och behöver röster. Kolla in klippet, stäng munnen när du slutat förvånas över deras hopp och volter och sen klickar du på länken under och ger dom lite kärlek. Puss och tack!

http://www.gymnastik.se/Ungdom/Flipatrickse/vote/Contestant4TeamFlashkick/

Remind me just who we are

2010-06-28   14:59:59

Perfektion personifierad

2010-06-28   09:53:05

Anders måste vara en av dom mest fulländade människorna jag träffat. Han har ett otroligt stort hjärta och en förmåga att se alla rätt in i själen. En härlig humor och alltid nära till skratt som gör att alla känner sig bekväma i hans närvaro. Dessutom en otrolig självdiciplin. Nyligen skulle han spela in en video till senaste singeln Lola och bestämde sig för att han ville komma i lite bättre form. Han gick till en personlig tränare med en bild på Brad Pitt från Fight Club och sa att så ville han se ut. Resultatet ser ni nedan. Sånna människor ser jag upp till!


Träning inför Peace and love!

2010-06-27   20:50:57
Det har varit en riktigt skön dag! Har tillbringat den i en solstol på gården och bättrat på brännan lite till iförd solskyddsfaktor 10. Kladda på ordentligt mina vänner! En prommis med Eddie i skogen iklädd bikini och shorts har hunnits med också. Henke återkommer sent ikväll från västkusten där han firat midsommar med vänner och Oscar övar för fullt inför avfärd tidigt imorgon till Borlänge för att gästa Peace and love. Eftersom vi alltid gör allting ordentligt i min familj får han med sig en luftmadrass variant GRANDE. 2,03 lång och 1,50 bred för att vara exakt. Ska dé va så ska dé va!

Jag gillar min lärare!

2010-06-27   13:18:38

PS. Äntligen en student med rötterna i Gävle. Första studenten på två år tror jag... eller så vill ingen annan erkänna det.
Orup lär ha sagt att om alla ursprungliga Gävle-bor flyttade tillbaka till Gävle skulle det bli Sveriges största stad... :D D.S

Skaka rumpa!

2010-06-27   11:10:58
Jobbet igår gick bara bra! Jag och Johanna höll ställningarna och allt flöt på som det skulle. Tidigare på dagen hade butiken besök av polisen efter ett snatteri. Kan inte fatta att folk har så otroligt svårt att skilja på mitt och ditt!

Lollo snackade lite löst om att gå ut när jag där på midsommar och igår kom ett sms där hon frågade om jag var på. Lite skaka rumpa är aldrig fel så efter jobbet åkte jag hem för att byta om och dra på mig lite smink och sen neråt stan där jag mötte upp Lollo och gänget! Heartbreak fick det bli som vanligt! Riktigt bra musik så vi tillbringade dom två timmar vi var där på dansgolvet. Stefan stog för drickat och mina nya skor visade sig vara sjukt sköna även efter två timmars dansande och hoppande så jag är mer en nöjd! En riktigt trevlig kväll!

Vad är det här för låt? Jag känner inte igen den! Nej, jag känner fan inte igen den alltså! MEN VA FAN DET ÄR JU DEN HÄR! Jag älskar den!

Spontanutgång!

2010-06-27   00:23:18

foto0061 (MMS)

Spontanutgång!

Soffpotatis!

2010-06-26   16:19:04
Idag har det varit en skön dag! Sovmorgon till elva och sen har jag spenderat dagen i soffan framför The Hills. Härlig serie även om dom har en förmåga att förstora upp vissa saker. Typiskt Ameeerika! Eftersom jag försöker att göra något vettigt varje dag så passade jag på att läsa igenom och skicka in första uppgiften på Musikjuridiken. Känns bra! Nu väntar jag bara på tentaresultatet från våren. Det får gärna komma nu!

Nu får det vara slut på slappet och jag trampar snart iväg för jobb 17-23,15!

Midsommar 2010

2010-06-26   12:04:25
Igår var en mycket trevlig dag! Den inleddes med jobb 10-15 där det var full fart. Många som kom in och köpte sill och grejer i sista minuten sådär. Det rullade på i en jäkla fart och jag avslutade med att handla med mig lite hem jag också.

Efter att ha fixat till mig och bytt jobbarkläderna mot sommarklänning tog jag mitt pick och pack och trampade iväg till Lollo där årets mdsommarfirande skulle äga rum! Till slut blev vi 14 stycken glada som slöt upp! Vi spelade kubb, grillade och skrattade mest hela kvällen. Precis så som det ska vara på midsommar!

 
 
 

GLAD MIDSOMMAR!

2010-06-25   16:56:30

Om mig


RSS 2.0