The last shit!

2010-12-16   17:11:41
Hej på er vänner, bekanta och helt random människor som bara råkat klickat sig in här! Jag har nu bestämt mig för att lägga ner det här med bloggande. Det tar så mycket tid och energi som jag behöver till annat. Dessutom påverkas vänner och familj även om jag försöker hålla dom utanför det här så mycket som möjligt. Jag känner väl att jag helt enkelt inte får ut så mycket av det här längre. Vickan ville att jag skulle säga hej till henne så HEJ VICKAN!

Jag vill tacka alla er som troget kommit in och läst och kommenterat! Det har varit roligt och förhoppningsvis har jag kanske kunnat ge något litet tips ni haft nytta av eller i alla fall bjudit på ett skratt eller fyra. Ha nu en riktigt god jul och ett gott nytt år så ses vi där ute!

Kalmar!

2010-12-16   12:43:32
Under senare år har jag uforskat vårt avlånga land ganska duktigt och sett flera fina städer. En stad som jag av någon anledning missat är Kalmar. Jag har haft planer på att åka dit flera gånger men jobb och annat har alltid kommit i vägen. Som jag uppfattat det hela är det en helmysig stad och kanske speciellt på sommaren! Kalmar slott har jag hört ska vara riktigt maffigt och många kanske har vägarna förbi på vägen till Öland. Stanna till en stund i så fall! Behöver ni ett tillfälligt hem under tiden finns många fina alternativ på sidan Hotell Kalmar. På sidan finns också tips på sevärdigheter och nöjen som ni bör kolla in när ni är i stan. Kanske ses vi i Kalmar i sommar?

Därför är det underbart att vara tjej!

2010-12-13   16:00:00
- Vi ser bra ut i vår pojkväns kläder medan han ser ut som en idiot i våra.
-  Vi kan gråta för att slippa böter.
- Gratis drinkar. Gratis middagar. Gratis bio. Du fattar!
- När det gäller storlekar vet vi sanningen.
- Vi är inga svin om vi har sex med någon och sen inte ringer dagen efter.
- Inget viktigt kan kapas med ett hugg.
- Om vi är korkade så kommer det ändå alltid finnas folk som tycker det är gulligt
- Vi har förmågan att klä oss själva.
- Vi har en bra ursäkt att vara en riktig bitch minst en gång i månaden.
- Allt vi inte orkar göra säger vi att vi inte kan. Finns alltid en hjälpande man i närheten!

Viktig dag!

2010-12-13   10:41:56
Idag är en viktig dag! Dels för att det är lucia som jag tycker är en mysig högtid. Saknar luciatåget på Vasa! Det var också just idag som jag tre år gammal dansade runt på dagis efter vårt uppträdande för föräldrarna vilket slutade med ett jack i huvudet och en resa till akuten. Jag är okej nu! För precis 24 år sedan gifte sig min fina mamma Agnetha med min fina pappa Håkan. Jag älskar er! Årets lucia går till historien som dagen då jag och mina vänner skrev tentan på termin 5. Det har varit en tuff termin med mycket att göra så jag talar garanterat för oss alla när jag säger att det ska bli otroligt skönt med jullov! Det börjar om 8 timmar och 19 min.

Som ni kanske förstår kommer jag inte kunna vara så närvarande här för efter tentan blir det bara hem en snabbis för att byta om och äta. Förfest hos Erik och sedan dansar vi natten lång på Snerikes! Jag finns på luren efter kl 19 om det är något. Har ett tidsnställt inlägg så kolla in en sväng eller två ändå :)

Mr and Mrs Smith

2010-12-12   23:10:09

 

Jag är normalt inte jättemycket för pangpang men hittade Mr & Mrs Smith till bra pris för ett tag sedan och kollade in den för första gången idag! Måste säga att jag gillade den! Det blev en skön mix när man hör repliker som Are you stille alive honey? efter att Jolie gett Pitt en rejäl omgång. Jag vet inte om det beror på skådespelartalang eller det faktum att dom faktiskt blev ett par under inspelningarna men spelet mellan dom känns väldigt äkta. Filmen får helt klart en tumme upp!

Enough is enough!

2010-12-12   16:05:38
Nu har jag lagt ner mina böcker och papper. Det som inte sitter nu kommer inte sitta på tentan imorgon ändå! Jag ska ta och packa ner alla grejer i min väska redan ikväll så jag vet att jag får med mig allt. Ska bara skriva ut lite papper och så först! En vanlig fråga är om vi får ha med oss lagboken på våra tentor eller om vi måste kunna den utantill och svaret på den är att vi får ha med oss lagboken, kurslitteratur, anteckningar och föreläsningsmaterial. Jag tror knappt det finns någon idag som kan lagboken utantill. Däremot är det många erfarna jurister som kan just den delen dom specialiserat sig på mer eller mindre utantill. På oss ställs inga sånna krav och trots att vi skriver i fem timmar hinner man inte alls kolla mycket i böckerna. Lagboken är dock ett måste eftersom allt vi skriver och argumenterar för måste ha stöd. Det som är lite speciellt med juridiken är också att det inte finns "rätt" och "fel" på samma sätt som inom många andra ämnen. Vi får heller inte en fråga av typen  "Vad är 1+1?" utan snarare en situation eller händelse som vi ska analysera juridiskt och försöka reda ut. Något jag trivs med idag men som det tog ett tag att komma in i! Det är dock lite olika beroende på vid vilket universitet du läser.

Planen är nu att ta en sväng till ICA och köpa lite godis och sånt så man klarar av att sitta still i fem timmar och hålla hjärnan igång på högvarv. Det är ju liksom inte undra på att man känner sig som man har blivit påkört av en ångvält efteråt! Är lite smått orolig för att min näsa ska kräva onödig energi men jag planerar att ta ett hörn nära toaletterna så slipper jag förhoppningsvis störa för mycket. Är ju mycket bättre nu också så det känns skönt!

Elle-galan!

2010-12-12   11:59:09
Ramlade över en rolig tävling där man kan vinna två biljetter till Elle-galan som går av stapeln i början på nästa år! Glida runt gland fantastiska kläder, mingla med folk som kan kläder och bara ha det bra. Dom som inte vinner själva biljetterna behöver inte bli jätteledsna för tio stycken glada vinner istället en stor goodiebag med smink och grejer från Loréal för inte mindre än 3000 kr. Läs mer om tävlingen på http://loreal.carolinesmode.com/. Den avslutas redan ikväll kl 23,00 så det är snabba puckar!

Det man ska göra är då att komma med en motivering till varför man ska vinna och min lyder som följer: Som student har man ju inte riktigt möjlighet att lägga så mycket pengar som man skulle vilja på kläder och smink. Att få gå på galan skulle ge möjlighet att få drömma sig bort för en kväll och bara njuta av allt det vackra och häftiga! Jag skulle naturligtvis ta med kamera och berätta utförlig om allt här i bloggen senare så många fler skulle få möjlighet att dela min upplevelse och kanske drömma sig bort för en stund ni också!

Tredje advent!

2010-12-12   10:54:59

Jag viskar en bön i natt
För dom som inget har
För dom som gick in i natten
Utan att hitta tillbaks
Jag viskar en bön i natt
För alla dom som väntar
För dom som har tappat hopp
För alla där ute som längtar

Så mycket bättre!

2010-12-11   22:16:43
Jag fäller en liten tår över att det fantasiska programmet Så mycket bättre är över för den här gången. Konceptet är så genialiskt så jag finner inte ord. Det är inte många gånger jag, min mamma och min mormor har haft samma favoritprogram men så har det varit senaste tiden!

Man lyckades få ihop en hel hög med otroligt sköna människor och artister. Petter och Petra (mer känd som September) har växt något otroligt i mina ögon och verkligen fått visa hur musikaliska och härliga dom är. Mikrofånkåt och Tuff brud i lyxförpackning ligger välförtjänt högt upp på alla listor. Vem älskar inte Lill-Babs och Lasse Berghagen? Så kultförklarade och härliga ända ut i fingerspetsarna! Jag ler hela jag när jag hör Lasse använda för honom nya ord som "fett cool" och "fuck off". Plura må ha ställt till det en del i sitt liv men har en härlig historia att berätta och har gett oss en del fantasiska texter. Dom andra jämför honom med Cornelis och andra giganter. Kolla in hans version av Somliga går i trasiga skor! Jag har aldrig riktigt gillat Christer Sandelin men även honom har man fått se en helt annan sida av. Han har gjort en hel del för musiken i Sverige och har min fulla respekt. Sist men inte minst har vi mannen, myten, legenden DiLeva. Om någon undrar kan jag meddela att han redan som ung gick runt med en fasttejpad lock i pannan under gymnasietiden (det har min pappa berättat!). Han står för så otroliga citat att man bara måste bli lite kär i honom även fast han är så konstig. Jag säger tack tv4 för fantasisk underhållning! Har ni missat något kan ni klicka på bilden för att se låtarna och klipp om och om igen!

DiLeva : Även om vi är en brokig skara människor så är vi ändå ett fantastiskt gäng!

Tänkvärt

2010-12-11   17:19:18

Your car is Japanese. Your pizza is Italian. Your beer is German. Your wine is Spanish. Your democracy is Greek.
Your coffee is Brazilian. Your tea is Chinese. Your watch is Swiss. Your fashion is French. Your shirt is Indian.
Your shoes are Thai. Your radio is Korean. Your vodka is Russian.
Then you complain because your neighbor is an immigrant? Pull yourself together!
Copy if you are against racism!


 

Är vi fulltaliga?

2010-12-11   14:02:09


Mysmorgon på Gärdet! Fina flickor och mysiga pojkar. Värt!
I'm the kinda g that Alex Schulman wanna be like

Dreaming people!

2010-12-10   23:08:13
Har varit en skön dag här hemma! Lämnade bara huset för en snabb sväng till ICA. Kvällen har spenderats i soffläge framför finalen av Idol och Nobelmiddagen. Tyckte klänningarna på Nobel var ovanligt tråkiga i år! Finalen var lite roligare men konceptet Idol börjar kännas gammalt. Jag hoppas och tror att dom gör om det till X-Factor nästa år! Vann det hela gjorde fantastiska Jay Smith. Vilken otrolig röst snubben har alltså! Minnah är en finfin tvåa och det kommer garanterat gå jättefint för henne också. Jag hoppas bara att Jay får bra folk runt sig som kan hjälpa honom landa och hitta sig själv nu när han kastas ut i verkligheten igen. En mycket värdig vinnare! Nu ska jag ta och krypa ner för det ryktas att fina Erika har planer för mig imorgon förmiddag. Sweet dreams!

Sötaste Vickan!

2010-12-10   16:02:51
Finaste Vickan var nyss här med soppa åt mig! Hon visste att jag blivit förkyld och ville bara kolla att jag var okej. Är du sjuk så är ju jag sjuk! Jag måste ha världens finaste vänner! Kan lugna alla och meddela att jag mår bättre idag så det går åt rätt håll.

Melodifestivalen - startfältet komplett!

2010-12-10   14:09:29
Nu är hela startfältet till Melodifestivalen 2011 komplett! Anders Fernette fck ju sin låt diskad eftersom en av låtskrivarna tidigare hade lagt ut låten på Myspace. Nu är han tillbaka starkare än någonsin! Han ställer upp i deltävlingen i Malmö den 26 februari med låten Run. Den är skriven av bland annat Desmond Child som är ett riktigt tungt namn så jag tycker det luktar hit. Jag är så glad för Anders skull att allt har löst sig! Han är så värd det!

Vem vinner?

2010-12-10   11:33:57

 

Vem hoppas du vinner Idol ikväll?

Om mig


RSS 2.0