Sommarfeeling!

2010-07-31   20:29:18

Shopping på hög nivå!

2010-07-31   17:47:55
Linda kände IKEA och Valbo så det var bara att vackert fixa till sig lite och åka iväg! Vi började med IKEA och jag som inte skulle ha något kom ut med grejer för 400 kr... Varför blir det alltid så? Det var ändå saker som jag behövde så det får väl ses som bra investeringar. Fick bland annat med mig en strykbräda, lite köksgrejer och två söta lampor som jag dessutom lyckades pruta ner 40 kr. Vackert så!

Vi dumpade grejerna i bilen och gick in på Köpis istället. Inne på MQ hittade jag vad som måste vara den perfekta sommarklänningen. Det stog liksom Josefina på den och den ville verkligen till mig. Dom 700 kr den kostade sved men det var den värd! Bild kommer senare!

En helkväll med gänget!

2010-07-31   13:10:43
Tänkte bara meddela att jag lever och mår bra!

Igår körde brorsan ner mig och Lollo på stan där Linda väntade. Vi fick sällskap av Erik, Dennis och Anton och efter godis- och popcorninköp tog vi plats inför premiären av Bröderna Karlsson. Den handlar om en advokat från Stockholm som plöstligt får veta att han har en tvillingbror i form av en bonde från Norrland. Bonden kommer till storstan och plötsligt är båda deras liv kaos med stort K. Den var rolig! Vissa delar skrattade vi så tårarna sprutade. Ett tips för alla blivande advokater är att alltid ha med sig ett ombyte till jobbet, man vet aldrig vad chefens fru kan hitta på!

Nästa stopp blev Cheers för lite mat! Eller ja, ganska så mycket mat. Portionerna där är enorma! Riktigt gott hur som helst. Linda lämnade oss medan vi andra drog vidare till Heartbreak. Vi gled in fint och efter lite dricka intog vi dansgolvet. Vid tolv blev det plötsligt Dennis födelsedag så då blev det sång och mera dans! En riktigt trevlig helkväll med trevligt sällskap - vad mer kan man begära? Tack finisar!

Dinner and a movie!

2010-07-30   16:25:14
Har jobbat 7-16 idag! Kassan och charken var det även om jag inledde morgonen med lite bakning. Min faster kom förbi och sa hej! Hon skulle ta med sig farmor och farfar till vår släktgård så det är bra. Annars hände väl inte så mycket mer spännande är jag rädd. Pantmaskinen fick sig en rejäl omgång efter att vi kallat in förstärkning från servicegubben så nu jäklar ska den väl rulla i alla fall ett tag...

Jag har nu jobbat 15 dagar i rad och börjar känna mig smått sliten. En ledig dag imorgon kommer med andra ord väldigt lägligt! Men först ska jag spendera kvällen ihop med trevligt folk. Vi kör dinner and a movie fast tvärt om. Får se hur kvällen slutar men tror det kan bli bra. Puss!

Elsas Mode

2010-07-30   06:40:23
Har läst ut Elsas Mode som Sofi Fahrman har skrivit. Måste säga att den var bättre än vad jag trodde. Lite kärlek, lite intriger och massa mode. Lite minus för att hon ibland snurrar in sig lite väl mycket i beskrivningar av en det ena, en det andra men det gör på samma gång att man lever sig med lite också. En bok som många tjejer kan känna igen sig i! Läs den!

Ännu en dag slut!

2010-07-29   22:25:49
En ganska så skön men lite trött torsdag lider mot sitt slut. Har hunnit med att jobba några timmar nu på kvällen också. Jag gör kväller nu jag för imorgon är det jobb 7-16 som gäller! Sweet dreams angels!

Kortproblem!

2010-07-29   15:44:01


Lunchen avnjöt jag i sällskap med bror, bror och mormor på Mingel & Bar! Trevligt ställe och min rödspätta var fin så ta en sväng förbi där om ni har vägarna förbi Gävle någon gång. Skulle sen gå för att hämta ut våra biljetter till Diggiloo för det finfina priset av 100 kr/st (Tack M!) men då ville inte mitt kort fungera. Det har aldrig varit något problem tidigare. Sprang iväg till en bankomat istället men möttes bara av texten att mtt kort inte fungerar. Jo tack, jag har märkt det! Sprang över till banken som inte direkt kunde hitta något fel men tjejen som hjälpte mig beställde hem ett nytt som jag får plocka upp i Uppsala vid tillfälle. Fick ut lite cash också så nu ska jag klara mig. Min gamla klassis Konstantin sommarjobbade där så det var skoj! 
Hatar när tekniska prylar inte funkar som dom ska!

Morgonstund har guld i mun!

2010-07-29   10:54:36
Har sovit som en stock i natt. Förutom det där samtalet vid tre på morgonen, men det är okej! Somnade vid elva och behövde inte kliva upp förrän vid halv tio så nu är jag så gott som människa igen. Ska ta och plocka undan lite i köket och sen blir det bara slappa och ta det lugnt ett par timmar.

Nickelodeondagen!

2010-07-28   22:27:33
Kvart över sju, när jag sovit i tre timmar, ringde telefonen. Det var bara palla sig iväg till jobbet det! Efter en dusch och en kaffe var jag i alla fall nästan människa. Var en del i kassan så det var rätt lugnt idag. Slutade halv fem och dumpade bilen hemma. Lollo kom och så drog vi neråt stan där det vankades Nickelodeondag! Jocke och Erik har ju styrt upp hela grejen och var lite kul att man känner många som jobbade med det hela bakom scenen. Jocke och Erik såklart, Stefan på plats och Fredrik vid ljudbordet. Lite otippat dök också Julle upp, kul att se honom igen! Några av mina EMD-tjejer i publiken också!

På scenen stog Sibel, Lovestoned, Darin, Amy Diamond, Timoteij, Pernilla Wahlgren, Star Pilots, Linda Bengtzing och Velvet!

Det var dans på Ön!

2010-07-28   20:33:55
Igår jobbade jag först ett litet pass 7-17. Sedan var det hem och byta om och fixa till sig lite inför kvällens festligheter! Jag började med att plocka upp Lollo och sen åkte vi och hämtade upp Erik, Dennis och Anton i Hille. Middag på Max och efter en sväng förbi stallet satte vi fart mot Hedesunda! När vi parkerat och betalat in oss var det dags för dans. Det där med pardans har jag inte provat på sådär jättemycket men i Eriks trygga armar kändes det helt okej ändå! Larz Kristerz och Black Jack stog för underhållningen. Måste säga att det var en ganska trevlig tillställning förutom att det fanns 1, en, one, uno toalett på runt 2000 personer. Den enda toaletten fungerade knappt ska också tilläggas... Det var hur som helst en trevlig kväll och verkligen alla typer av människor var på plats! Vid två när det hela var slut samlade vi ihop oss och rullade åter mot Gävle. Jag var som sagt nykter och körde. Ramlade i säng vid fyra i morse. Konstig känsla att ta in tidningen före man ska lägga sig!

Ingen rast och ingen ro!

2010-07-28   07:57:24
Kom hem fyra i natt från dansen. Galet mycket folk, EN fungerande toalett och massa skoj med gamla och nya vänner. Bloggar mer om det senare för telefonen ringde och Micke är hemma idag så jag har en fruktavdelning att sköta och sen blir det stan! Puss och kram!

Whooooppaaaa!

2010-07-27   19:00:35
Ikväll kommer jag inte svara i telefon om n ringer. Jag kommer ha fullt upp med att dansa till Larz Kristerz och Black Jack på Ön i Hedesunda. Whooopppaaaaa!

Ny vecka - samma jobb!

2010-07-26   21:23:47
Klockan ringde vid sex i morse och jag var på jobbet en timme senare för att baka och fixa lite inför att butiken öppnade åtta. Ni kan väl rutinerna vid det här laget och måndag innebär byta skylar, fixa lite gavlar och så lite kassa. Same old, same old. Har varit fryssen hela dagen så lånade Anders fleecejacka. Den är i storlek XL och väldigt stor men den var mys! Klockan fyra fick jag gå hem.

Har hunnit med en sväng i skogen med Eddie och myggen. Har också hunnit med att planera upp morgondagens aktiviteter lite med Erik och Lollo. Tror det kan bli riktigt skoj det där! För att fira pappas födelsedag, även fast han är i Skåneland, blev det thaimat och jordgubbar. Färska bär måste vara något av det absolut bästa som finns! Nu blir det en tidig kväll för Säfwenbergskan om jag ska orka med allt som morgondagen har att erbjuda. Sweet dreams angels!

Världens bästa pappa!

2010-07-26   16:42:13



Idag är ingen vanlig dag för det är pappas födelsedag!
Hurra hurra hurra!
Älskar dig pappsen <3

Någon som är sugen på frukost?

2010-07-26   08:27:14

foto0074 (MMS)

Någon som är sugen på frukost?

Om mig


RSS 2.0