Sista dagen i September

2011-09-30   19:47:26
Idag är det redan sista september, hur sjukt är inte det? Går så galet fort nu så det gäller att hänga med i svängarna! Jag mötte upp min fina Vickan för en pluggdejt på JB. Jag hittade en massa bra källor även om en av böckerna jag ville kolla in var spårlöst försvunnen. Det är en sak jag inte kommer sakna när jag är klar här! Isabel anslöt hon också och hade med sig vårt ex av Rivista di Ferrari som blir det viktigaste vi har under rallyt nästa vecka. Nu ska den memoreras in i minsta detalj! En snabb sväng till biblioteket på Blåsenhus blev det också för att leta på ännu en bok. Den fanns och som den ansvarsfulla människa jag är kopierade jag sidorna jag behöver och ställde sen tillbaka den i hyllan. Se och lär juriststudenter! Ett träningspass på Friskis har jag också hunnit med. Kände mig stark idag! Vet inte om det beror på mina nya träningsbyxor men jag hoppas det håller i sig! Nu sitter jag och myser i min onepiece från Gina tricot och har en fiskgryta med potatis och morötter på spisen. Love it!

Kick off!

2011-09-30   08:41:00
Efter att ha kommit hem från Stockholm igår kväll åkte jag direkt till Snerikes nation för middag med alla fina vittnesstöd! Jag träffade hela styrelsen för första gången och vi åt och drack gott. När vi var färdiga gick vi över till Bowlaget och bowlade i en timme! Riktigt kul det där med bowling alltså. Efter första omgången var jag i delad ledning men jag fick till slut ge mig i totalen med bara några enstaka poäng. Alla hade kul och skratten avlöste varandra så det var en väldigt lyckad kväll!

Segerstedt @ Gallerian

2011-09-29   22:50:05
Efter basgruppsmöte och seminarium även idag spurtade jag till tågstationen och mötte upp Johanna! Tror hon blev lite nervös att jag skulle missa tåget för hon skickade massa sms att jag skulle skynda mig men jag hoppade på med hela två minuter eller något till godo. Vi kom fram till huvudstaden och gick till Gallerian. Mr Manager och Erik kom och kramades och Erik berättade om sina äventyr till häst. Tydligen hade hans häst blivit skrämd i skogen och han varit nära att åka av! Tjugo minuter efter utsatt tid klev han och Jonas på den söta lilla scenen dom byggt upp mitt i gången i Gallerian och körde några låtar. Vi lämnade Erik till någon tjej som skulle göra en intervju och jag fick sällskap av Johanna på vägen hem också! Ett kort men trevligt besök!

Ullared!

2011-09-29   15:19:00
Den 22 oktober åker jag och Linda till Ullared! Vi åker buss till och från Stockholm och glider runt bland en jäkla massa prylar. Hoppas verkligen att det finns bra med förvaringsutrymme under bussen för misstänker att vi kommer få med oss en hel del grejer hem... Det ska bli riktigt skoj! Jag har inte varit på Ullared på typ tio år så det ska bli kul att se och uppleva det som vuxen.

Rallypub!

2011-09-28   19:22:22
Idag började dagen med basgruppsmöte och seminarium på temat barn och reklam. Det kanske inte är något som alla går och tänker på men det är faktiskt ganska uppstyrt med hjälp av lagar och regler. Visste ni att all reklam som är direkt riktad till barn under 12 år är förbjuden? Lika så får reklam inte uppmana barn att be sina föräldrar köpa något och den får inte visa barn i psykiskt eller psysiskt farliga situationer. Nu vet ni! Efter en sväng på stan med Shokh (ja jag handlade några få saker, men bara sånt som jag verkligen behöver!) trampade jag hem en sväng.

Ikväll var det dags för rallypuben! Jag tog med mina killar Erik och Torbjörn till Värmlads nation där vi betalade in avgiften till våra kära vänner i läggarlaget Min andra bil är en Ferrari. Niklas och Sixten var saknade men dom ansluter vid senare tillfälle. Vi kollade också igenom "Blaskan" som innehöll allt ifrån raggningsrepliker till listan på saker vi ska ha med till rallyt. Inget jättekonstigt den här gången - tack för det! Könshårspennan och nakendräkten i våras tog liksom priset. Vi är laddade i alla fall och jag tror att det kommer bli hur kul som helst!

Vill redan nu gå ut och varna alla som befinner sig i och runt Uppsala att den 8 oktober kan det komma och att gå hett till på vägarna så det bästa är nog att hålla sig inne. Tack!

Bästa skillsmässobrevet någonsin!

2011-09-28   14:15:01

Kära hustru, jag skriver detta brev för att berätta att jag lämnar dig för alltid.. Jag har varit en god man till dig i 7 år och jag har ingenting för det. Dessa sista 2 veckorna har varit ett helvete. Din chef ringde för att tala om för mig att du avslutar ditt jobb idag och det var droppen. Förra veckan kom du hem och märkte inte ens att jag hade en ny frisyr, hade lagat din favoritmat och hade ett helt nytt par silkeskalsonger. Du åt i 2 minuter, och somnade genast efter du sett dina såpor på tv. Du säger inte att du älskar mig längre och du vill inte ha sex eller något som förenar oss som man och hustru. Antingen är du otrogen mot mig eller så älskar du mig inte längre, hur som helst är jag borta.

Din ex-make
P.S. Försök inte att hitta mig. Din syster och jag är på väg bort till West Virginia tillsammans! Ha ett bra liv!

Kära ex-make! Ingenting har gjort min dag mer än att ta emot ditt brev. Det är sant att du & jag har varit gifta i 7 år, även om en god man är långt ifrån vad du har varit. Jag tittar på mina såpor så mycket eftersom de överröstade ditt ständiga gnäll. Synd att det inte fungerar. Jag märkte när du klippt dig förra veckan, men det första jag kom att tänka på var "Du ser ut precis som en tjej!" Eftersom min mamma uppfostrade mig att inte säga något om jag inte kan säga något fint, sa jag inget alls. Och när du lagade min favorit mat måste du ha blandat ihop mig med min syster, eftersom jag slutade äta fläsk för 7 år sedan. Om de nya sidenkalsongerna: jag vände mig bort från dig eftersom $ 49,99 prislappen fortfarande var kvar på dem, och jag bad att det var en slump att min syster hade lånat $ 50 från mig den morgonen. Efter allt detta älskade jag dig fortfarande och kände att vi kunde lösa det. Så när jag vann 10 miljoner dollar på lotto slutade jag mitt jobb och köpte oss två biljetter till Jamaica men när jag kom hem var du borta. Allting händer av en anledning, antar jag. Jag hoppas att du har det tillfredsställande liv du alltid velat ha. Min advokat sa att det brev du skrev garanterar att du inte kommer att få ett öre av mig. Så var försiktig.
Mvh din ex-fru. Rik som fan och fri!
P.S. Jag vet inte om jag någonsin sagt detta, men min syster Carla föddes Carl. Jag hoppas det är inte ett problem! :)

Ny app för blogg.se!

2011-09-28   07:51:21

Säger som min fina Emma:
Det var ju inte en dag för tidigt!

PM-ämne!

2011-09-27   21:05:24
Jag lovade ju att bestämma mig för ett ämne att skriva min PM om och eftersom jag alltid försöker hålla det jag lovat har jag nu efter moget övervägande fattat ett beslut. Ämnet blir barns rätt till vård. Den ni!

Åter i Uppsala!

2011-09-27   18:50:21
Jag bor ju mer eller mindre i min väska så nu är jag tillbaka i Uppsala igen! Klockan två var det dags för föreläsning med en åklagare som jag känner igen från jobbet på tingsrätten. Han pratade lite om unga brottsoffer och allmänt om jobbet som åklagare. Jag har världens bästa jobb! Vi fick sluta en kvart tidigare och efter att ha spurtat hem på cykeln och bytt om i rekordfart åkte jag till Friskis för ännu ett pass. Det gick helt okej! Nu är jag duschad och har precis ätit så det är rätt fint för tillfället. Det enda är väl att jag skulle behöva ta mig till Ica eftersom jag inte har någon mjölk till min gröt imorgon bitti annars men då måste jag byta om och torka håret och det låter jobbigt. I-landsproblem...

PM-ångest

2011-09-26   14:21:00
Ny vecka som sagt och jag tror det blir en bra sådan! Tanken var att jag skulle börja lite på min PM men inspirationen har inte riktigt infunnit sig än. Vi får välja helt fritt vad vi vill skriva om bara det har någon slags koppling till Barnkonventionen (jag läser ju en kurs som heter Barnrätt). Problemet är helt enkelt att det är för mycket kul att välja på, det är mycket enklare när någon (läs läraren) bestämmer. Lite ångest alltså men den är under kontroll. Jag har trots allt två veckor på mig. Jag ska klämma lite till på det hela och imorgon lovar jag ha bestämt mig och då skriver jag också ut det här. Deal?

Nu ska jag snart iväg och jobba ett kort pass 15-21. Vi jobbar ju ofta både nio och tolv timmar så att bara jobba sex timmar känns lite lyxigt! Det blir nog kanoners. Over and out!

Ny vecka med nya möjligheter!

2011-09-26   09:56:57

En söndag på jobbet!

2011-09-25   20:55:34
Nu har jag landat hemma i soffan efter en dag i jobbets tecken! Redan igår var jag nära att få rycka in på grund av akut personalbrist men det löste sig och jag fick sova hemma som planerat. I morse var jag på plats och det blev fullt ös mer eller mindre hela dagen. Pendlade mellen köket och solen på utegården. Inte helt fel med ett jobb där man får sitta ute i solen flera timmar så här fina höstdagar! Lite skitsnack med fina kollegor, biljardspel och lite koll på bagage också när vi ändå var igång. Jag tror att jag måste ha världens bästa jobb!

Soliga lördag!

2011-09-24   11:40:42
God morgon på er! Eller ja, morgon och morgon. Jag har i alla fall varit uppe i flera timmar. Inledde den här soliga lördagen med ett pass på Friskis! Catch me if you can! Det var typ jag, pensionärerna och en överdrivet positiv ledare. Han körde hela tiden en massa pepp och försökte inbilla oss att vi kunde, ville och orkade lite till. Svetten rann och jag känner redan hur träningsvärken börjar smyga sig på så någon nytta gjorde det nog!

Nu ska jag göra det sista inför våra seminarier i nästa vecka så jag kan fokusera helt på PM då är tanken. Klockan 15.58 går tåget norrut igen mot Gävle och jobb söndag och måndag. Bizzi girl var det ja... Ut i solen med er nu!

Dagens klipp!

2011-09-23   18:23:57


Det här klippet gjorde min dag!
Om två månader ska Erik Segerstedt hoppa inför ett fullsatt Globen.
Får han bara ordning på tyglar och galoppskänkeln så ska det nog gå galant!

God morgon!

2011-09-23   10:31:29
Idag är det fredag och Uppsala bjuder på strålande sol! Jag har börjat dagen med sovmorgon och på planeringen står en lugn och skön fredag med plugg och lite städning. Inte helt fel att lönen ramlar in idag också. Jag tror att det här kommer bli en riktigt fin dag! Bjuder på Jason Derulos nya singel It Girl!


Om mig


RSS 2.0