Jason Derülo @ Café Opera

2010-02-28   16:55:12

Releaseparty @ Café Opera

2010-02-28   15:40:51

Mötte upp Micks i Väsby och sen tog vi oss till Barkarby och kollade in Play. I tid den här gången! Per var på plats så surrade lite med honom och sen klev tjejerna på och körde Famous och Girls. När dom signerat klart kom dom förbi och sa hej och berättade att det nya albumet nu är helt färdiginspelat! Kommer om några veckor till en butik nära dig. Vi sa hej då till folket och efter lite snabb shopping av mat och strumpbyxor åkte vi hem till Micks. Det blev tacos och Melodifestivalen för hela slanten. Trist att inte Lovestoned gick vidare! Sen undrade vi lite hur Py Bäckman tänkte när hon körde Ozzy-style? Vissa ska faktiskt hålla sig till att bara skriva... Anna sjunger ju jättefint och ballader går ju hem i det här landet. Min mammas och mormors absoluta favorit Peter Jöback fick också en finalplats vilket inte var helt oväntat. Pernilla Wahlgren hade snott Olas dansare och fick en plats i Andra chansen vilket innebär att hon missar brorsan Niclas bröllop med Laila Bagge. Neo gör henne sällskap så helt ensam blir hon ändå inte. Sen var det dags för del två av kvällen!

Vår buss var sen och vi såg pendeltåget komma in precis när bussen stannade. Det var bara kuta trots is och hala skor. En kille i rosa SVEA-mössa (ett tecken?) höll upp dörren så vi kom med. Danke! Mötte upp Frida på centralen och sen vidare mot Cafét. Ett gratis inträde är ett bra inträde och gratis är gott! Vi fixade lite dricka och en singel och vid tolv klev Jason Derülo på scenen. Det var releaseparty för hans nya skiva som släpps i nästa vecka. Lite roligt folk på plats och MTV var där och filmade. Mycket trevlig kväll helt enkelt!

Äntligen lördag!

2010-02-27   09:14:10
God morgon på er! Hoppas ni sovit riktigt gott! Jag är uppe och igång för fullt. Igår var det riktigt trevligt! Elin kom hit och vi bakade kladdkaka och tittade på Let´s Dance och Inglorius Bastards. En ganska speciell film men helt okej förutom när dom skulle skära av skalparna på folk.

Ska ta mig till huvudstaden för att leka lite med Micks idag. Vi ska till Barkarby en sväng, retas med Per och kolla när Sanne och tjejerna sjunger. Ikväll blir det kolla Mello och sen vidare till en releasefest på Café Opera. Finfina grejer! Jag kommer ha fullt upp men lovar lämna fullständig rapport imorgon! Under tiden tycker jag ni ska ta chansen och tävla om biljetter till Melodifestivalen! Vill ni inte gå så tar jag gärna biljetterna. Hur som helst ett roligt test så testa det! Sen skulle jag vilja be er rösta på Lovestoned ikväll i Melodifestivalen. Slänger in en video så ni hinner kolla in dom lite. Riktigt härliga människor så dra iväg en röst eller tjugo. Gillade ny Alexander Rybak och hans Fairytale så kommer n gilla deras låt också! Mobilen är på så slå en pling om ni vill något. Puss och kram - vi ses på stan!

 

Tips!

2010-02-26   14:52:16

Jag tänkte ta tillfället i akt och tipsa om några av mina absoluta favoritprodukter. Håll till godo! Har du någon favorit som jag absolut inte får missa?

Aloe Propolis creme
Min absoluta räddare i nöden i dessa vintertider! Efter år i slalombacken och i stallet med frusna händer och fötter kom den här som en skänk från ovan. Den är riktigt fet och den återfuktande egenskapen från Aloe Vera gör att det är omöjligt att bli torr och den har också läkande egenskaper så alla småsår kan flyga all världens väg. Den består av en massa naturligt bra produkter. Som om det inte vore nog så luktar den dessutom ljuvligt. Gå in på www.foreverliving.com om du vill läsa mer om den här och andra Aloe Vera produkter och hitta en säljare nära dig.



Clinique 3-steps
Hemligheten bakom en bra hud och en snygg make är rengöring och här finns allt du behöver! Steg ett är en rengörande tvål, steg två ett ansiktsvatten och steg tre en återfuktande kräm. Sen är du så ren du kan bli och får en hud len som en babyrumpa! Finns på Kicks, Åhléns osv. Tyvärr är serien rätt dyr men jag lovar den är värd varje krona!

Kanebo Sensai 38 mascara
Den här mascaran fick jag tips om när jag sprang ner till Charlotte och behövde en bra mascara inför en semester i Grekland. Den är väldigt smart eftersom den har det mesta! Hemligheten ligger i att den bara går att ta bort med varmt vatten. På så sätt kladdar och rinner den aldrig även om det snöar eller regnar men du behöver inte en massa produkter för att få bort den. Det enda som behövs är vatten varmare än 38 grader! Supersmart om du frågar mig. Finns i olika varianter om du vill ha längre frans, mer volym osv och går att köpa på Kicks, Åhléns osv.



Bobby´s Extreme serie
Bobby har jobbat som frisör i snart 20 år och kändisarna står på kö för att få en tid. Nu har han lanserat sitt eget märke med shampo, balsam, spray och allt annat du kan tänkas behöva till ditt hår. Mitt hår trivs jättebra med hans proukter och nu vill jag aldrig byta! Finns på Kicks, Åhléns m.m.

Ledig fredag!

2010-02-26   10:57:35
Som vanligt är jag ledig från skolan på fredagar. Började dagen med att sova tills jag vaknade av traktorn som körde fram och tillbaka utanför mitt fönster. Dagen planer är väldigt lugna. Ska ta reda på lite tvätt, plugga, ut och gå en timme och sen städa lite tänkte jag. Slänger ut ut en blogg med lite tips på bra produkter jag använder i eftermiddag. Till sist vill jag passa på att önska alla nya läsare som tillkommit sista dagarna välkommen! Vill ni mig något finns jag på [email protected] och gillar ni det ni läser är det bara klicka på knappen under bilden till höger så missar ni inget. Puss på er!

Let´s Dance Kista!

2010-02-25   21:24:37
Fullt ös just nu, and I like it! Förmiddagen gick åt till att planera nästa veckas redovisning. Blir nog bra det där! Sen hade vi seminarium som vanligt. Spurtade hem, bytte väska och tröja och sen tillbaka in mot stan för vidare färd mot huvudstaden. Mötte upp Micks i Väsby och till slut landade vi på Kista Galleria. Har inte varit där på år och dagar, rättare sagt när jag och Anna var där med Andreas och sprang på Brolle av alla människor. Hur som helst! Det var danstema för dagen och Tony Irving var på plats för att lära oss skaka rumpa. Han hade en hel del duktiga ungdomar med sig och tog även hjälp av Malin och Anders som är med som proffsdansare i Let´s Dance. Vi fick också se att det faktiskt går att dansa bugg trots att man är rullstolsburen. Till sist kom Matte och Cissi och tog plats vid det glittrigaste signeringsbordet ever. Vi fick höra lite skönsång och dom svarade på lite frågor och satte sedan igång att skriva autografer för glatta livet. Vi gick och tog en bit mat så länge! Tillbaka för lite prat och dom var taggade för morgondagens paso med Mamma Mia-tema. Matte förvånar mig fortfarande... Sötis! Micks shoppade loss på Ica och nu har jag kommit hem till lägenheten igen. Ska ta och dra ihop en kasslerpaj tänkte jag eftersom kasslern blir dålig annars men jag har ju redan ätit så får spara den till imorgon. Om någon är hungrig så är det bara komma förbi!

Grattis fina D på födelsedagen!

 
 

Noll Disciplin!

2010-02-25   09:01:51

Som ni säkert vet vid det här laget så älskar jag Melodifestivalen! Något av det roligaste med det hela tycker jag är att nya roliga band och artister kan få sitt stora genombrott och får en unik möjlighet att visa upp sig inför hela svenska folket. På lördag i Malmö tävlar ett band som heter Noll Disciplin med låten Idiot. Jag hade inte så stor koll dom så när jag fick möjlighet att ställa några frågor tog jag naturligtvis den chansen!

1.  Vilka är ni i Noll Disciplin?
Jesper Björklund - Lead sång, gitarr - Studerande skatare och skatepunkare som går på Music and Production i skara.
Marcus Svensson - Bas, Backup sång - Snickare och roddare på iFocus Event & Scenteknik.
Albin Wiljén - Lead gitarr - Studerande musiker på Music and Production i skara. Jäger älskare.
Robin Björklund - Trummor - Låtskrivare och dansare/dansinstruktör som jobbar extra på ICA.

2. Första tanken när Christer
Björkman hörde av sig och sa att ni är med!?
Vi fick reda på det av våra låtskrivare och vi blev helt sjukt glada! Jobbigt först när vi inte fick berätta det för våra vänner...

3. Beskriv er låt!
Skatepunk på svenska. Fartfylld som handlar om att man måste välja mellan sina vänner och flickvännen. Man blir som en Idiot. ;)

4. Hittills har vi ju fått se Eric Saade duscha på scenen, Cruciefied Barbara hade en imponerande pyroteknik och vi har fått se avancerade dansnummer. Vad kan vi förvänta oss från er?
Ren energi.  Känslan som att spela på en nattklubb! (men det är inte allt) ;D

5. Jesper har ju faktiskt redan vunnit Melodifestivalen en gång! Berätta!
Jesper har inte vunnit Melodifestivalen utan Lilla Melodifestivalen 2007 med gruppen SK8. Det var en rolig upplevelse men nu ska det bli så jävla häftigt att få vara med i "riktiga" Melodifestivalen med Noll Disciplin och bidra med skatepunk!

6. Media är ju en väldigt stor del av musikvärlden idag och pådraget runt Melodifestivalen är maximalt. Vad skulle ni helst vilja läsa på löpet om er?
NOLL DISCIPLIN KOMMER FRÅN INGENSTANS OCH VINNER HELA SKITEN!! xD

7. Ni verkar vara skate- och punkstilen väldigt trogen. Hur viktigt är utseendet för er?
Ganska viktigt! Kläd- och hårstil visar ju vem man är! På lördag får ni se hur vi och stilen kan se ut. :)

8. Har ni några speciella saker som bara måste finnas i logen?
Mycket att dricka och Akustisk gitarr att lira och värma upp med! En soffa är ju inte helt fel. ;)

9. Hur kommer ni förbereda er före ni går ut på scenen?
Vi kommer se ut som Stefan Holm innan han ska hoppa i en final! :D Hoppa runt och slå oss på låren och flåsa! ;) typ^^

10. Hur gärna vill ni komma till finalen i Globen den 13 mars?
Vi vill så JÄVLA gärna komma till final och hoppas på att svenska folket älskar oss och röstar! :D




http://www.myspace.com/nolldisciplin
http://blogg.aftonbladet.se/nolldisciplin

Tack!

2010-02-25   00:08:13
Tusen tack för dom fina kommentarerna på bloggen och om bloggen om EMD. Det värmer i hjärtat!

Dagen har varit bra! Kollade igenom det sista och sen åkte jag och Jackie in för att lämna in våra bäbisar, dvs våra PM. Den lämnades in med ett stort leende av lättnad att det äntligen var över! Det hela firades med thaibuffé till lunch på underbara Fugu. När vi ätit tills vi nästan sprack rullade vi vidare ner mot stan. Lämnade Jackie med Titti och tog en skön promenad hem i det soliga vädret som Uppsala bjöd på idag. Åkte tillbaka in till stan lite senare för första träffen med vittnesstöden. Några bekanta ansikten och så! Verkar bli roligt och spänande. Hemma har det varit mest lugnt och jag är nu proppmätt igen eftersom Mattias och Fabian fixade hembakade semlor. Inte fy skam!

Imorgon slänger jag upp en spännande intervju så missa inte den! Avslutar dagen med att glatt konstatera ett besöksrekord. Puss på er!

Tre fantastiska år

2010-02-24   09:05:36


Lördagen den 24 februari 2007 skulle visa sig bli en dag som skulle förändra mitt liv för alltid. Det var dagen då jag och Sandra åkte till Kupolen i Borlänge och jag för första gången träffade Erik och Danny. Jag var aldrig något Idolfreak från början och såg bara finalerna första två åren, mest för att alla snackade så mycket om den där Darin. Av en slump såg jag Erik göra slutaudition och det var något hos honom som gjorde att jag fortsatte att kolla vecka efter vecka. Den där dagen i Borlänge sprang vi på Erik och Danny inne på Rocks före deras framträdande. Jag har väl aldrig varit direkt blyg av mig och kände att nu eller aldrig. Jag tog mod till mig, gick fram till Erik och berättade att jag verkligen gillade hans skiva som släppts bara några dagar tidigare. Dom trötta ögonen lyste upp och sen pratade vi om allt och inget en stund tills dom var tvungna att gå. Kommer ni och kollar när vi spelar? Naturligtvis gjorde vi det! Efter en timme i signeringskö kom vi upp och Danny ger oss världens smile. Dig känner jag igen! Visst har vi träffats tidigare? Det var ett par mycket lyckliga tjejer som åkte tillbaka till Gävle.

Idag är det tre år sedan den där dagen och mycket har hänt. Jag har varit på gig från Luleå i norr till Malmö i söder. I kyrkan och på krogen. Det har varit 30 000 pers i publiken och det har varit 11 (7 om du frågar Danny). Det har varit gig i Stockholm city och mitt ute i dom norrländska skogarna. Varma sommarkvällar och iskalla vintrar. Vi har också fått ytterligare en kompis i form av Mattias. En resa något utöver det vanliga. Jag har för länge sen slutat räkna hur mycket tid och pengar jag har lagt ner på killarna. Det spelar liksom ingen roll. Därmed inte sagt att att det har varit en dans på rosor. Som i alla relationer har vi haft våra duster och jag har varit jätteledsen och besviken på dom och antagligen dom på mig också. Det ser jag som naturligt och så länge man kan prata om det så går det mesta att lösa.

Jag får ofta frågan hur pass väl jag känner killarna och jag har alltid lika svårt att sätta ord på det. En vanlig missuppfattning är att jag (och alla andra fans också) skulle vara kär i dom och göra vad som helst för att bli tillsammans med någon av dom. Det kan jag dementera starkt här och nu. Det har aldrig varit frågan om något sånt. Varken från min eller killarnas sida. Jag ser mig som något mellan en vän och ett fan. Dom betyder väldigt mycket för mig och saker dom säger och gör säger mig att jag betyder något för dom också. På samma gång kommer musiken alltid vara anledningen till att jag hittade dom och så länge dom jobbar med det dom gör kommer vår relation antagligen att utgå från det. Sen får vi se vad som händer i framtiden. Just nu känns det bra i vilket fall. Efter tre år kommer jag fortfarande på mig själv med att få ett fånigt leende över hela ansiktet när dom sjuger ett par rader och tittar mig i ögonen eller viskar något gulligt i örat när man kramar om dom.

Genom killarna har jag inte bara fått se nästan hela vårt avlånga land, jag har dessutom fått en hel hög med vänner, bekanta och kontakter. Jag har träffat några av mina absolut bästa vänner ute på vägarna och genom alla människor har jag också fått möjlighet att se och uppleva en massa roliga saker och höra en massa bra musik. Så många härliga minnen som ingen kan ta ifrån mig! Det i kombination med tre fantastiskt ödmjuka och godhjärtade killar har varit med och format mig till den jag är idag. Dom har hjälpt mig att bli en bättre människa och för det kommer jag alltid att vara tacksam. Dom har för alltid en plats i mitt hjärta och jag hoppas vi får många fler år ihop. Tack!

 
 
  
I´ve got a piece of you in my soul

Slutspurten nu!

2010-02-23   15:53:33

Efter lite plugg och fix hemma var det basgruppsmöte och seminarium i straffrätt. Nu är det slutspurten som gäller på min PM. Imorgon kl 13,00 ska den vara inlämnad men jag har lite till att pilla med före det. Läget är under kontroll. Puss!

Nina´s blogg

2010-02-22   22:12:40

Gillar du kändisar, musik och skvaller? Då har jag ett tips till dig! På skivbolaget Sony Music jobbar en otroligt trevlig tjej som heter Nina Thorsell. Hon har kanske världens roligaste jobb och jag skulle inte tveka en sekund om jag fick chans att byta med henne! Nu har hon fått en egen blogg på Sonys nya coola hemsida. Här kommer hon lägga ut allt om när hon äter lunch med Backstreet Boys, är på tvinspelning med Jordin Sparks och hänger med Kent på releaseparty i New York. Hon uppdaterar flera svenska artister och bands hemsidor och har koll på det mesta som rör musik och är inte sen att dela med sig av nya coola låtar och spännande tävlingar. Hon har precis startat upp sin blogg och jag lovar dig att den är värd ett besök eller tolv! Bloggen hittar du på http://www.sonymusic.se/blogg/ninath.

Det sägs att ett gott skratt förlänger livet...

2010-02-22   18:19:09



Jag tror den här killen kommer leva länge!

Bra start på nya veckan!

2010-02-22   08:43:37

Nej, jag orkade inte gå upp klockan sex och se hockeyn. Dom sköter det där så fint ändå! Gävles egen Bäckis styrde upp det hela. låg bakom två mål och gjorde ett själv. Han siktar inte bara på att vinna poängligan borta i Ameeerika utan vill gärna ha ett OS-guld också eftersom han bara var 18 år och lite för orutinerad i dom stora sammanhangen sist det begav sig. Han spås nu bli nästa svenska stora superstjärna inom hockeyn. Foppa, känn dig utmanad!

Nog om hockeyn! Känner mig pigg och utvilad och taggad för veckan. Den kommer innehålla en PM-inlämning, första gången på kursen som Vittnesstöd, en intervju med ett band som är med i Melodifestivalen i helgen, en väldigt speciell dag på onsdag och sen ser det ut att bli utgång med Micks till helgen! Stay tuned helt enkelt! 

Gillar du EMD?

2010-02-21   20:44:04

http://www.facebook.com/group.php?gid=7879702180

Ändrade planer

2010-02-21   14:28:47

Man kan väl konstatera att den här helgen inte riktigt blev som jag tänkt. Det blev som sagt inget Skåne idag så efter att ha krypit ner i min varma sköna säng några timmar till så har jag försökt styrt upp det. Som det ser ut nu är det ändå 350 spänn åt helvete. Pengar är inte allt här i världen, tack och lov, men visst svider det. Har varit ute och gått en dryg timme i det fantastiska vintervädret som Uppsala bjuder på idag! Javisst, ni läste rätt. Inte ett spår av någon snöstorm här inte. Några minusgrader, strålande sol och helt vindstilla. Nu ska jag sätta mig med min PM i några timmar och försöka få klart så mycket som möjligt på den. Hoppas ni har en härlig dag!



Grattis Anders som blir 32 år idag!

Om mig


RSS 2.0