Melodifestivalen - tredje deltävlingen

2012-02-20   18:38:58
- Molly Sandén har lämnat det oskuldsfulla Disney-träsket och bjöd på en smärtande ballad om uppbrottet från fjolårsvinnaren. Kul att se att hon växt upp! Sången satt som en smäck och det hela belönades med en plats i finalen. Välförtjänt!

- Sen har vi då det tondöva solariumet. -72 på min lista och han kan gärna försvinna från jordens yta. Hur kan man sjunga, förlåt, prata sig igenom en hel låt som hyllar kvinnan för att sedan inte ens ge Sara Li en blick när han gått vidare? Inte en kram, inte en high five, ingenting. Så jävla dåligt. Skäms Sverige!

- Mammas favorit Andreas Johnson bjöd inte på några större överaskningar. Bra låt och snyggt levererat som alltid! Extra gulligt att han skickade in låten efter att dottern Ella, 5 år sagt åt honom att det kan vara en vinnare. Till andra chansen kom den i alla fall!

- Sverige fick ett nytt pojkband i Youngblood. Visst är dom lite söta men tyvärr blev sången väl sur många gånger. Låten var väldigt mycket Fredrik Kempe. Vi får ge pojkarna lite tid så kan det nog bli bra till slut! En andra chans får dom.

- Tycker alla ska titta på Mattias Andréassons framträdande tills ni lär er skilja på kvalité och skit! Sedan går ni in och köper låten på iTunes. Det är en order!



- Love Generation var klädda i någon slags zebradräkt som tyvärr tog fokus från låten. Har lyssnat på den igen och konstaterat att den är helt okej. Tjejerna åkte ut men ska enligt uppgifter ha festat på ändå!

- Maria BenHajji och Carolina Wallin Pérez knep dom två sista platserna. Två söta tjejer med fina svenska låtar som tyvärr blir på tok för intetsägande. Kanske var det nerver också för rösterna höll inte heller hela vägen. Bra försök!

Sött folk som skrivit till mig :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0