Stanleys bar!

2009-11-22   16:03:27
Jag tog Upptåget till Upplands Väsby och Micks. Tog en dricka och pratade lite och vid nio var det dags att börja dra oss. I stan fick vi sällskap av Linda och Joss och sedan hoppade även Frida på. Ganska smidigt att pendeln gick hela vägen även om vi kunde konstatera att Vilda Väsby i det här fallet låg på helt fel sida om stan. Målet för kvällen var Södertälje och Stanleys bar där vi hade hört att det skulle vara mycket folk och några trevliga killar. Liza anslöt i Södertälje så vi var ett glatt men kanske lite otippat gäng som gled in på krogen. Den utlovade jättelånga kön existerade inte utan det var bara ett par rökare som stog utanför. Efter toabesök och prat öppnades dörrarna till rummet där scenen var så vi knallade in men ställde oss på behörigt avstånd. Killarna kom vid tolv och ställde sig på scenen för att bli fotograferad med några fans. Efter toabesök (fel dörr kära du!) var dom redo och körde några låtar. Frida och Liza drog vidare men vi andra stannade lite till. Killarna blev intryckta i ett hörn av baren med Bobby frisör som gled runt och tyckte han såg väldigt cool ut. Efter att ha kramat om dom kände vi att det fick vara nog och bestämde oss för att åka hem. Lite nattmat först bara. Joss hoppade av på Centralen medan vi andra fortsatte mot Vilda Väsby igen. Kvällen till ära gjorde det faktiskt skäl för sitt namn. 14-16 åringar ska inte dricka vodka och röka inne! Tur det finns förnuftiga vuxna som kan ta tag i situationen. Vi ramlade i säng vid fyra eller något hemma hos Micks.


Linda gick tidigt för hon skulle jobba men jag och Micks sov ganska länge. Sedan var det bara tuffa tåg hem igen. Nu är jag åter i Uppsala och planen är att inte gå utanför dörren mer idag. Regn och rusk är det värsta som finns! Nu över till lite plugg!

Sött folk som skrivit till mig :)
Postat av: Sofia

aa precis :/

2009-11-22 @ 17:27:49
URL: http://vvald.blogg.se/
Postat av: carita

sv: tack! nej, dom är väldigt lätta att gå i.

2009-11-22 @ 17:28:46
URL: http://caritamaria.blogg.se/
Postat av: Sophie

aww tack! :D visst var det! jag blev så himla glad för allt jag fick!! hur är det med dig? :)

2009-11-22 @ 17:35:17
URL: http://iheartfashion.blogg.se/
Postat av: Cissi

Aah ja vet =)

Men det är nog mer en tjocktröja =)

2009-11-22 @ 17:49:28
URL: http://iissic.blogg.se/
Postat av: Alida

Ja verkligen!

14 år av mitt liv lixom :) helt underbara minnen men även jobbiag och tuffa. jag var ju en träningsnarkoman och klarade inte av en dag utan träning i minst 3 timmar :P Kul att tänka tillbaka på iaf :)

2009-11-22 @ 17:54:40
URL: http://blommman.bloggagratis.se
Postat av: Lovisa

Tack så mycket :)

Jag vet att allt brukar lösa sig i slutändan, men tyvärr krävs det ibland en hel del slit för att nå fram,

2009-11-22 @ 17:59:36
URL: http://missnoid.blogspot.com
Postat av: Jenni

Sv: tack tack! :)

2009-11-22 @ 18:39:31
URL: http://jefr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0