Öppet brev från Danny

2012-03-12   15:38:27
Hejsan Sverige ;)

Igår tog jag "ledigt" och bara rensade skallen och hängde med familjen.
Skönt att få umgås med nära och kära som så ofta hamnar i skymundan pga. tidsbrist eller dåliga prioriteringar. Blev en heldag som avslutades med bio.

Idag har jag vart ute på nätet lite och sett vad som skrivs och jag har tydligen förvandlats till Sveriges syrligaste saltgurka nr1 :)

När man laddat för ett framträdande på 3 minuter i 6 månaders tid så blir urladdningen så enormt stor. Jag vet inte riktigt vad jag ska likna det vid. 
Det är typ som att ladda inför julafton och när det väl är dags att fira med familjen och äta gott och öppna presenter så dyker inte familjen upp, all mat är borta och alla klapparna med. (dessutom visar det sig även att tomten fått förhinder) Det blir väldigt tomt och man känner sig - ja, tom och snopen.

Det blir en fysisk och en psykisk urladdning helt enkelt. Känslorna blir enorma och ärlig som jag är (ibland för ärlig) så uttrycker jag min besvikelse.
Vet nu att man inte bör säga att man vill vinna - än värre att i efterhand säga att man är besviken... Jag gjorde båda tabbarna :) Hursomhelst jag är iallfall ärlig med mina känslor. Klart jag ville vinna och representera Sverige med mitt lilla blinkande numer. Är glad att jag tog chansen att göra tävlingen två år i rad. Andra plats är inte fy skam. I Melodifestivalens historia så är det Loreen och The Ark som fått fler röster än Amazing.

Ett stort jävla grattis till Loreen som gjort ett starkt intryck och ett fantastiskt jobb. Nu ska hon ta hem Eurovision så vi får hit spektaklet till nästa år.

Jag vill avslutningsvis tacka ännu en gång till alla er som faktiskt röstade på mig. Ni som höll på mig och trodde på mig. Tack Tack Tack. Jag älskar er så otroligt mycket.

Ut i solen nu.

Gbless. 

/Danny Saucedo


Sött folk som skrivit till mig :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0