Earth Hour Show

2012-03-31   17:32:11
Nu ska jag åka iväg för att möta upp Therese. Vi ska bege oss till huvudstaden (ja, jag typ bor där nu). Kvällen kommer kanske lite otippat att tillbringas i kyrkan, nämligen bestämt Filadelfiakyrkan. Där bjuder artister som Danny, Loreen, Moneybrother, Adam Tensta, Sarah Dawn Finer mm upp till gratiskonsert. Anledningen är Earth Hour som är ikväll. Jag räknar med mysig och fin stämning! Hoppas alla får en trevlig kväll och glöm inte att släcka alla lampor ikväll 20.30 - 21.30 för miljöns skull!

BSB och NKOTB!

2012-03-31   10:26:18
Riktigt trevlig kväll igår med mina tjejer! Vi åt god mat och hade väldigt roligt som alltid. Jag och Maria började snacka Backstreet Boys och snart var det bestämt att vi gör ett besök i Malmö i maj! BSB tar med sig New Kids On The Block (NKOTB) och tillsammans gör dom två pojkbanden en hej dundrande show. Vi kommer förvandlas till 14 år igen och dansa, skrika och sjunga med så långt krafterna håller. Jag såg ju BSB för ett par år sedan i Stockholm och det var en nostalgikick utan dess like och att jag dessutom fick skaka hand med dom gjorde ju inte saken sämre. Så jävla taggad!



Sista dagen på praktiken

2012-03-30   17:33:05
Idag var det då sista dagen på praktiken. Det kändes faktiskt lite vemodigt att lämna alla. Alla har verkligen varit supergulliga och tagit emot oss med öppna armar! Dom har glatt berättat om jobb, utbildningar och svarat på våra tusen frågor. Det kändes inte som en självklarhet med tanke på att vi bara skulle vara där i två veckor. Idag gjorde vi klart uppgifterna vi höll på med och sedan gick vi ett helt gäng och åt lunch ihop. Många, många skratt och en rodnande Elin! Kusin vitamin kunde inte idag så vi tar det en annan dag istället. På eftermiddagen hade vi lite fika där vi tackades av och fick berätta lite vad vi pysslat med för alla på avdelningen. Vi köpte en blomma som tack, det kändes inte mer än rätt. Vi får tacka avdelningen för arbetsrättspolitik på SKL så otroligt mycket för den här gången!

Nu är jag hemma en sväng och sen drar jag ner till stan för att tillbringa kvällen med mina tjejer. Det blir middag och lite vin på Wermlandskällaren här i Uppsala. Blir dock lugnt för min del med tanke på förkylningen. Jag som skulle spinna med Ebba imorgon och allt. Blä!

Härliga fredag!

2012-03-30   07:00:42
Började känna mig förkyld igår och är inte bättre idag. Eller ja, jag har väl aldrigh helt blivit frisk från förkylningen jag hade tidigare i våras. Inte alls bra! Jag har verkligen inte tid med något så tråkigt just nu.

Dagens planering då! Åker ner till Stockholm om en stund för att göra sista dagen på praktiken. Vi ska tydligen bli avtackade med fika och grejer i eftermiddag. Gulliga dom! En lunch med kusin Emmelie blir det också. När jag är tillbaka i Uppsala ikväll ska jag möta upp brudarna för lite after work och mat. Bra fredag!

Diskriminering och Jöback!

2012-03-29   19:50:31
På tåget till Stockholm fick jag en väldigt bra idé och efter att ha dubbelkollat med pappa bokade jag biljetter när dom släpptes kl 9. Den 20 okt sitter jag och mamma på parkett i Globen när mammas favorit Peter Jöback och några väl valda gäster bjuder på det bästa av musikalvärlden. Jag älskar ju musikaler så det ska bli väldigt kul! Jag ringde mamma och berättade och hon blev verkligen jätteglad. Älskar att glädja människor jag älskar!

Idag var det diskrimineringskurs på schemat. Ett helt gäng personalchefer och personer med personalansvar på ett gäng kommuner och landsting skulle få lära sig mer på ämnet och vi fick hänga på. Två av våra handledare på SKL höll i det hela och ytterligare två var också där och lyssnade. Mycket hade vi redan koll på efter att ha tragglat det på seminarium men det var ändå givande. En hel del frågor som kom upp och dom som gick kursen hade ju ibland en lite annan syn på juridiken och så. Efter kursen sprang jag ner på H&M och köpte ett par galet snygga shorts. Bild på dom kommer vid tillfälle!

Grattis Matte!

2012-03-29   07:27:27
Idag fyller Mattias Andréasson aka DMASoul aka Mattelito hela 31 år! Jag minns det som igår första gången jag träffade honom fast det nu är över fyra år sedan. Ett företagsevent i Stockholm vilket var en av de första spelningarna som EMD gjorde ihop. Jag hade mailat lite med Matte tidigare men aldrig träffat honom. Vi sprang på killarna före spelningen och Erik och Danny kramade om mig. Matte kom fram, tog i hand och presenterade sig och jag svarade med ett glatt Jossan. Han tar två steg bort, tittar tillbaka på mig och utbrister "Men vänta nu... JOSSAN JOSSAN?!?" och efter att jag bekräftat det får jag en stor bamsekram. Sedan dess har han hunnit med att vinna Let's Dance, bli pappa och nu senast kunde vi se honom i Melodifestivalen där han på allvar presenterade sig som soloartist. Jag tror att det här bara är början och att vi kommer få se mycket mer av Matte i framtiden!

Totalt slut som artist!

2012-03-28   22:59:33
Mycket trött tjej i soffan framför Big Brother! Lite panik i morse när jag insåg att jag inte hade några resor kvar på mitt pendlarkort så jag satte nytt rekord på sträckan till centralen. Väl där var det två lediga kassor och allt fixat på en minut så då hade jag plötsligt nästan tio minuter till godo före tåget skulle gå. Dagen gick ganska fort med en hel del fixat och klart! Det rullar på och nu börjar man komma in i det på riktigt. Lite tråkigt att det tar slut redan på fredag! Alla är så himla gulliga mot oss.

Tåget tillbaka och direkt till Juristjouren! Där var det också full fart och jag fick svara på två frågor om familjerätt så det var kul! Gick ner och mötte upp gänget på Smålands en stund. Var dock så galet trött att jag gick före det var slut. Nu är Big Brother också slut och jag ska sussa några timmar. Imorgon får jag sovmorgon till 06.30 tjoho! Utbildning om diskriminering väntar hela dagen. Puss och sov gott!

Dancing with the stars

2012-03-28   07:05:30


Det är snart dags för en ny omgång av Let's Dance här hemma!
Fantastiskt härliga Gavin DeGraw är med i Dancing with the stars borta i USA och jag tycker att pojken är riktigt duktig!
Foxtrot första veckan!

Det där med leveranstid

2012-03-27   22:46:00
Idag beställde jag den här skönheten från H&M! Ett riktigt bra pris på 149 kr också. Sånt gillas!
Leveranstiden som beräknas till 2-6 juli gillar jag dock inte alls! Galet långt!

Working 9 to 5!

2012-03-27   20:58:07
Jag är ju en hard working girl nu för tiden och det tar på krafterna ska jag erkänna! I morse ringde klockan redan vid 06.15 och det var bara att kliva upp, fixa sig och dra iväg till Stockholm. Förmiddagen ägnades åt att skriva lite sammanfattningar av olika rättsfall och sedan gick vi över till Gamla stan för lunch ihop med Jeanette som vi delar rum med! Hon jobbar mycket med arbetsrätten inom EU så hon berättade om det och sedan följde vi med henne på ett seminarium om vad som är på gång inom EU och hur SKL jobbar med dom frågorna hela eftermiddagen. Det händer en hel del och det var spännande att höra! Dessutom fick vi tårta också så det kändes ovanligt lyxigt en vanlig tisdag. Bra dag på jobbet med andra ord! Kaos och galet mycket folk på tåget så jag fick stå hela vägen till Uppsala i mina klackar men det gick det också. Mamma och pappa har nu återvänt från Spanien och verkade ha haft det väldigt trevligt. Får säkert höra med i nästa vecka när jag ska upp till Gävle igen! Nu ska jag ta tag i lite disk och fix före det blir lite Big Brother innan sängen. Imorgon ringer klockan tidigt igen! Tills vidare kan ni väl kolla in utsikten från våning 12 i huset där SKL håller till precis vid Slussen i Stockholm. Love it!

Fantastiska bilder!

2012-03-27   06:52:00






Igår släppte hovet nya bilder på vår nya lilla prinsessa och hennes föräldrar.
Så otroligt vackra bilder! Jag bara smälter!
Fotograf är Kate Gabor.

Dagen i korthet

2012-03-26   22:57:32
- Sovmorgon
- Sushilunch med Caroline
- Prommis genom Stockholm
- Praktik i några timmar
- Brynäs förlorade mot Färjestad

En helt okej måndag. Nu dags för sängen!

Livesändning!

2012-03-26   09:36:42
Efter middag på Vapiano tog jag och Fia oss ut till Big Brotherhuset som ligger i Årsta. Jag blev lite småsur när tjejen i garderoben berättade att jag inte fick ha med min handväska in eftersom det är fult när det syns väskor i tv. Men hallå, jag har faktiskt varit på en hel del tvinspelningar och det har aldrig varit något problem. Aja, det var bara att lyda men min iPhone plockade jag i alla fall ur. Annars var det mesta så som ni kan se det i tv och i pausen är det mest bara vänta eftersom man inte får lämna sin plats.

Jag är ju inget stort fan av Hannah W som igår var på plats i studion med nya pojkvännen Jockiboi. Så fort det var en kamera i närheten tryckde sig Hannah W mot pojken och kysstes och så. I en paus sprang hon över till andra sidan av publiken och förklarade för en tjej att hennes pojkvän "är fett kåt på dig". Nej mina vänner, det slutar inte där. Det roligaste under kvällen (förutom hur glad Joe blev över sin skoter) hände i sista pausen. En kille som verkade känna Hannah W tog henne på ryggen och sprang runt lite i studion. Sen kläcker Hannah den smarta idén att göra tvärt om. I höga klackar och minimalt rosa nattlinne hoppar killen upp på hennes rygg, hon tar ett steg och faller sedan rätt ner med killen över sig. Sjukt kul och jag är så ledsen att jag inte filmade det! Om någon mot förmodan blir orolig kan jag meddela att hon klarade sig med vad som såg ut som en stukad fot och skrapsår på ett knä. Så kan det gå...

Snart dags för sändning

2012-03-25   20:30:43

Big Brother ikväll!

2012-03-25   15:31:00
Nu ska jag röra mig mot huvudstaden ännu en gång! Jag ska träffa Fia för lite mat och sedan åker vi mot Big Brother för att vara på plats i studion under kvällens livesändning. Det har varit vikingatema under veckan, Sipan fick lämna huset efter dumma uttalanden, Annica har blivit kidnappad av danska vkingar och ikväll ska tre nya deltagare gå in i huset. Mycket att gå igenom med andra ord och jag tror det blir en riktigt trevlig kväll!

Om mig


RSS 2.0