In the arms of the angel

2011-10-31   21:23:00

Ni vet ju att jag är svag för mr Segerstedt. Han lekte lite i studion och resultatet blev detta.
Videon är inspelad med endast en iPhone!
När ni ändå är igång tycker jag ni ska gå in på Facebook och gilla honom!
http://www.facebook.com/ErikSegerstedtOfficial

Sista dagen i oktober

2011-10-31   10:23:34
Måndag morgon och oktobers sista dag. Jag har sagt det förr och jag kommer att säga det igen: jösses vad fort det går nu alltså! Igår eftermiddag kom mamma och pappa för att hämta upp mig och Eddie så nu är jag i Gävle. Jag kommer spendera hela veckan här med jobb, ett par svängar till stallet och förhoppningsvis träffa lite kompisar också! Har jag tur blir det hockey på torsdag, pappa undersöker det. Nu ska jag snart dra iväg och jobba 11.30-21.00 så jag får passa på att önska er alla en trevlig dag!

Kärlek

2011-10-30   14:45:05

 

 

 

 

Några bilder från igår!

What a Saturday night!

2011-10-30   10:49:35
Vilken kväll det blev igår! Vi avnjöt en riktigt god middag med lite tapasinspirerad förrätt, mandelstekt högrev med hasselbackspotatis, rödvinssås och portvinsglaserad rödlök till huvudrätt och Idas cheesecake med hallon och blåbär till efterrätt. Sjukt gott och alla åt som galningar! Det hela sköljdes ner med diverse alkoholhaltiga drycker till sånger och skratt. En riktigt lyckad kväll, tack mina fina!

Jag var ovanligt klantig och glömde min kamera hemma hos Oscar och Alex så bilder kommer så fort jag hämtat upp den!



Sittning på vårt eget vis!

2011-10-29   16:39:00
Jag har haft en lugn och skön lördag än så länge! Var ute och gick en bra stund med vovven i det härliga höstvädret, det gäller att passa på när solen är framme!

Kvällen kommer spenderas hemma hos Oscar och Alex med mina fina vänner! Här i Uppsala är det en hel del olika sittningar eller gasquer. Alla klär upp sig och sen är det trerätters middag med diverse alkoholhaltiga drycker. Ett och annat tal och en och annan sång brukar det också bli före ännu fler släpps på och det dansas natten lång. Kalaset brukar dock gå på några hundralappar per person och maten brukar vara okej men inte så mycket mer. Vi tar istället tag i saken och gör en Hemmasittning! Äter god trerätters som vi alla gillar och bara njuter av varandras sällskap. Jag och Issa har fått ansvaret för huvudrätten så vid kl 18 ska vi mötas upp och fixa det sista på den före de andra kommer runt 18 dk. Dk står då alltså för dubbel kvart vilket innebär halv sju och det är tydligen vanligt att man skriver så när det gäller lite finare middagar. Ryktet går att Oscar tagit fram sin smoking så det är fint som gäller. Jag matchar det med en fantastisk mörklila klänning. Bjuder på en sneak-peak! Hoppas ni får en riktigt rolig kväll!

Idol 2011!

2011-10-29   10:15:24
Igår kväll laddade jag upp för fredagsmys i soffan och slog för första gången i år på Idol. Jag har ju kollat en hel del genom åren och kanske speciellt 2006-2008. I år blev jag dock besviken måste jag säga. Ingen såg ut att vara mer än typ 12 år gammal vilket också märktes på deras framträdanden. Det var svajiga röster och de såg ut lite som Bambi på hal is på scenen. Han Robin sjöng dock helt okej men det blir inte alls trovärdigt när en så pass ung kille står och sjunger When a man loves a woman. Efter fyra deltagare stängde jag av och slog på Män som hatar kvinnor istället. Tacka vet jag True Talent!

Vad tycker du om Idol 2011?

Höstlov!

2011-10-28   15:53:25
Då har jag höstlov! Känns riktigt skönt kan jag säga! Jag mötte upp Hanna och Kalle från min klass och vår lärare Anna för lite snack runt våra pm. Vi hade alla skrivit om barns rätt till sjukvård men ändå var det tre väldigt olika uppsatser eftersom vi alla tre hade inriktat oss på lite olika saker. Sånt är kul! Vi snackade om allt möjligt och fick lite tips från coachen dvs Anna. Hon har utvecklat en allergi mot ord dom detta, dessa och denna i början av meningar eftersom det ofta då är svårt att veta precis vad man hänvisar tillbaka till. Tydlighet är a och o, i alla fall när det gäller juridik. Hon tyckte dock att min uppsats var välskriven och intressant så det känns bra!

Nu väntar jag in mamma och pappa som bör komma typ när som helst och lämna av Eddie före dom åker vidare mot huvudstaden för att spendera helgen där. Jag och Eddie ska ner mot stan och möta upp Sara så jag kan köpa hennes böcker till näsa kurs. Begagnat är billigt och bra och hon är en ordentlig tjej så de är säkert jättefina!

Fredagsfeeling!

2011-10-28   10:12:59
Fredag morgon och jag vaknar upp efter en härlig sovmorgon till ett ganska grått och tråkigt väder. Men jag är på rätt bra humör ändå! Det är fredag och för första gången på ganska många år får jag höstlov runt kl 13.30 idag. På universitet har man inte sånt så ni som fortfarande går i grundskolan eller på gymnasiet kan skratta er lyckliga! Nu är det dock så bra att min kurs avslutas nu och nästa börjar först den 7 november så det blir en hel vecka ledigt. Dock kommer större delen av ledigheten att gå åt till jobb men det är trevligt med lite omväxling och alltid bra med lite extra cash! I eftermiddag får jag finbesök också - Eddie kommer hit och ska vara här till på söndag när vi åker till Gävle båda två. Som jag har saknat min lilla vovve!

Hårtips!

2011-10-27   19:53:03
Det där med flätor är knepiga grejer men den här gjorde i alla fall att jag fattade lite lättare
hur man ska göra för att få det riktigt snyggt!

Advokat Säfwenberg till er tjänst!

2011-10-27   17:18:17
Jo men det var ju ganska trevligt det där! Vi hade två fall som vi gick igenom varav jag var med i det andra. Lite  nervös var jag men jag tyckte att jag fick fram det jag skulle och att jag ställde ganska bra frågor. Efter lunch med mina basgruppstjejer visade det sig att "förvaltningsrätten" gick på vår linje och dömde precis så som vi ville. Seger! Hela klassen fick sen fint beröm av vår lärare Anna som dagen till ära bytt ut sin vita scarf mot en röd och sa att vi skött oss helt fantastiskt och att hon var så stolt över oss. Känns bra! Sista grejen på kursen imorgon när vi ska gå igenom våra pm. Känns lite sorgligt faktiskt!

Fick för övrigt hem sjukt snygga örhängen från StyleByTyra idag!

God morgon!

2011-10-27   07:19:22
Här sitter jag i kostymbyxor och med kavajen redo! Idag ska vi hänga på tingsrätten hela dagen och leka rättegång. Jag ska som jag säkert redan sagt agera ombud så det blir att klä upp sig lite! Jag är faktiskt lite nervös, det trodde jag inte att jag skulle vara. Men men, det ska nog gå bra! Jag vet ju precis vad jag ska säga så det kan inte bli så fel. Nej men jag gör helt enkelt så att jag fixar det sista och ger mig av! Hoppas ni får en fin dag!

Bizzi day!

2011-10-26   20:32:17
Nu har jag landat hemma i soffan efter en intensiv dag. Styrde min cykel mot Akademiska Sjukhuset och Käkkirurgiska kliniken där det blev sista mötet med min tandläkare Karin på ett tag. Hon ska ha barn nu i december och hade börjat bli riktigt rund och fin om magen! Hon räknade med att vara tillbaka tills min tandställning ska väck så hon får se slutresultatet. Jag önskade henne lycka till med allt och trampade tillbaka hem där jag träffade Camilla och söta vovven Ture. Det var länge sen!

Klockan tolv var jag på plats i stan igen och mötte upp Mattias för en lunch! Valet blev thaibuffé och skitsnack. Trevligt att uppdatera oss lite! Jag begav mig till nästa stopp för dagen som var ett möte med min basgrupp och ett par socionomer inför vårt processpel imorgon. Jäklar vilken skådis en av dom var! Vi fixade ihop det jag, som blivit utsedd att företräda vår lilla grupp, ska säga imorgon. Lite pirrigt men kul!

Dagens sista stopp blev ett besök på häktet här i Uppsala. Vi blev visade runt och frågade på! Jag kan ju säga att det inte är ett ställe där jag skulle vilja sitta som misstänkt. En cell av typen liten hytt på Finlandsfärjan blir ens allt större delen av dagen förutom den timme du kan få vistas ute. De "värsta" eller vad man ska kalla dom träffar på sin höjd sin advokat och personalen korta stunder några gånger om dagen. Om man sköter sig bra kan man dock få träffa lite andra häktade också. Det var nyttigt och spännade att få se det! Kan också konstatera att mina killar och tjejer på jobbet har det väldigt bra som får röka, spela biljard och hänga med andra!


Bilder från www.kriminalvarden.se

Dagens planering

2011-10-26   09:22:00
10.00 Tandläkaren
12.00 Lunch med Mattias
13.00 Möte inför processpelen imorgon
16.30 Studiebesök Häktet Uppsala


Så kommer min onsdag se ut. Fullt ös alltså!

Färdig!

2011-10-25   15:49:24

 

Då var min hemtenta klar och inlämnad!
Jag mötte snyggingen Harry också som jag passade en kortis!

Tjejer vs. killar

2011-10-25   09:23:08

Om mig


RSS 2.0