Beach 2013 typ?

2011-08-31   17:20:16
Idag kände jag att det var dags att ta tag i det här med träning igen! Kom ju igång riktigt bra i våras och körde tre gånger i veckan fram tills dom började möblera om i munnen på mig och sen kom tentaplugg och sommaren som spenderades i Gävle. Med andra ord har jag knappt tränat förutom promenader med vovven på fyra månader så det var liksom dags. Ett medelpass stog på planeringen och satan i gatan vad jag fick jobba! Efter en halvtimme skrek varje muskel i hela kroppen av utmattning även fast jag inte gick helt för fullt. Segerstedts gamla hit I can't say I'm sorry gick igång och jag hittade lite nya krafter. Han kommer för övrigt med en ny hit i dagarna! Kan alltså konstatera att såväl styrkan som kondition och balans var sämre än sist men det var lika roligt så det kommer nog snart igen. På fredag kör jag igen! Skulle ju inte vara helt fel att vara lite fit tills jag åker med hela la familía till Egypten över jul. Fast med min otur vad gäller resor ramlar säkert en pyramid ihop och orsakar en gigantisk sandstorm eller något i den stilen...

You're still devine, so beautiful

Rally Monte Carl #94

2011-08-31   09:42:13

 

Den 8 oktober smäller det igen! Jag packar in Erik, Niklas, Torbjörn och Sixten i bilen och drar iväg på ännu ett rebusrally i skogarna runt Uppsala. Vi var med i våras också och slutade på en hedrande sista plats och vann därför dasslocket. I år är det våra fina i Min andra bil är en Ferrari som är läggarlag och håller i det hela så jag vet att det kommer bli succé! Det var hur som helst galet roligt förra året även om vi gjorde varje nybörjarfel man kan göra och några till. Den här gången tänkte vi hoppa över dessa men inte alla skratt! Det kan ju liksom bara gå bättre än sist...

 

Glasögon!

2011-08-30   21:30:47
Jag behöver lite hjälp här! Optikern konstaterade att jag verkligen behöver ett par glasögon. Jag får fortfarande köra bil och så utan men han sa att han var förvånad att jag klarat mig så länge utan. Jag är lite närsynt och har dessutom ett brytningsfel på höger öga. Ikväll har jag därför surfat runt på diverse sidor och kollat efter schysta bågar! Jag fastnade lite för dessa två. Jag tror att jag gillar de översta bäst! Vad tror ni?

Bizzi girl!

2011-08-30   15:58:39
Jag vet att det stavas busy men bizzi ser så mycket roligare ut! Hur som helst. Är nu hemma en snabbis och mellanlandar så passar på att skriva några ord. I morse trampade jag iväg för första lektionen i barnrätt med professor Anna Singer. Fantastisk människa! Hon gick igenom lite vad vi kommer göra kommande tio veckorna och avslöjade bland annat att vi ska leka rättegång med ett gäng socionomer. Det är bra att ni får träffa på dom redan nu. Dom tänker inte som oss förstår ni! Det ska understrykas att hon inte alls menade något illa utan det var helt enkelt ett konstaterande eftersom jurister och socionomer fokuserar på olika saker även om vi jobbar med samma ärende. Annars skulle det ju inte vara två olika yrken. Det var kul att träffa Maria igen och Anna som tagit sitt förnuft till fånga och lämnat juridikstudier i Umeå till förmån för Uppsala - gillas!

Efter en snabb lunch med Anna begav jag mig till Uppsala Tingsrätt för lite jobb. Har ju jobbat ideellt där som vittnesstöd i ett och ett halvt år nu. Ett viktigt arbete där vi informerar i första hand vittnen men egentligen alla som vill höra på om hur en rättegång fungerar. Vi finns där för att lugna och förklara och därigenom göra vårt rättssystem säkrare och bättre. Idag var det bland annat en väldigt ung tjej som kom för att vittna så henne la jag lite extra tid på.

Nästa stopp: optikern kl 17 för synundersökning. Jag tror banne mig att allt läsande sista åren har satt sina spår. Fast ett par glasögon kanske bara gör juristlooken mer komplett...

Min fina Vickan!

2011-08-29   22:07:24

 

Kvällen har spenderats med min fina Vickan! Först åkte vi in till stan för att lämna in böcker till bokbytardagarna och sen åkte vi hem hit för lite mat, prat och Svenska Hollywoodfruar. Mysmåndag!

Framtiden är snart nutid

2011-08-29   15:42:02
Imorgon har vi första föreläsningen på kursen jag ska läsa första halvan av hösten, barnrätt. Jag fastande ju ganska ordentligt för familjerätten på termin tre så det blir det jag kommer satsa på. Jag måste säga att det känns lite konstigt men spännande på samma gång. Juristprogrammet är på fyra och ett halvt år, en hel evighet. Jag har nu gjort tre år av dessa och plötsligt känns det som att det går i ett rasande tempo. Fram tills nu har vi alla läst samma kurser och har en ganska bred grund att stå på. Vi har fått prova på de flesta delar av juridiken och det är väl egentligen nu som det roliga börjar när vi själva får välja kurser efter vad just vi tycker har varit roligast.

Jag har nu ett år av valbara kurser framför mig och sen en uppsats som jag antagligen gör ihop med praktik på en termin. Det här kommer ju gå hur fort som helst! Sen är det alltså meningen att vi ska ut och söka jobb som färdiga jurister. Jag har ingen aning om var i Sverige jag kommer hamna. Mitt fantastiska gäng och alla vännerna här kommer också spridas över Sverige och världen. Lite läskigt även om det känns spännande också. När jag flyttade hit var det ju också ett äventyr och jag kände knappt en människa i Uppsala men det har ju gått lysande. Det blir ett nytt kapitel i mitt liv och massa spännande utmaningar och roliga saker väntar. Men fram tills dess tänker jag njuta för fullt av Uppsala, mina fina vänner och min sista tid i skolbänken!

Not over you

2011-08-29   10:31:39

Världens bästa Gavin bjuder på morgonmys så här på måndag morgon!
Envisa rykten gör gällande att han snart kommer till Sverige och Stockholm.
Jag håller alla tummar för att det blir tredje gången gillt jag får se honom live!

Cosmic Radiance

2011-08-28   12:21:56
Så här en regnig och tråkig söndag tänkte jag slänga in ett litet tips! Nu i augusti har Britney Spears lanserat en ny parfym som heter Cosmic Radience. Tidigare favoriten som bara hette Radience står för övrigt i mitt badrum och luktar fantastiskt. Den här nya doften ska vara en hyllning till den starka, självständiga och sexiga kvinnan och har inspirerats av Britneys senaste album Femme Fatale. Den ska dofta av frukt och blommor vilket inte låter helt fel nu när vi går mot lite mörkare och kallare tider. Den här ska jag garanterat kolla in nästa gång jag besöker en butik som säljer parfym och doftar den lika gott som Radience får den absolut följa med mig hem!

Gillar du Britney får du inte missa att hon kommer till Sverige i mitten av oktober för att spela i Malmö och Stockholm!

Det blev en sväng till Vilda Väsby!

2011-08-27   17:38:22
I förmiddags hoppade jag på tåget mot Upplands Väsby! För en gångs skull var faktiskt Upptåget ganska bra att ha. Kom fram och ringde upp Micks som hade koll på läget eftersom hon hade hemmaplan idag! Mötte upp henne och sen kom Cicci också. Ett nytt gymnasium skulle invigas och Heat med Erik Grönwall i spetsen var där för att klippa band och så. Det gick lysande! Vi drog oss sedan mot Väsby Centrum där vi sprang på Danny det första vi gör när han pratade och tog kort med små barn. Han är bra fin ibland! Han fick också lära sig den hårda vägen att det är dumt att öppna en larmad dörr utan att larma av först.

Vi kollade in när han sjöng lite och sen var det dags för signering. Jag är ju inte mycket för signeringar nu för tiden men idag hade jag ju ett uppdrag! Fixade en skiva som pojken fick signera till sötaste Alva och Alice. Hoppas dom blir glada! Kramade om Stefan och sen tog jag tåget hem igen medan de andra tjejerna åkte vidare.

Inställt

2011-08-27   14:42:37
Jaha. Så blev det ingen resa till Nwe York. En orkan döpt till Irene har slagit till på östkusten och det råder tydligen allmänt kaos. Alla flygplatser i New York stängs till och med måndag, all kollektivtrafik ställs in från och med lunchtid idag för första gången någonsin och borgmästaren i New York uppmanar alla att hålla sig inne från och med ikväll och hela dagen imorgon. Dessutom har man evakuerat runt 270 000 människor från de lägsta delarna. Det är första gången någonsin som det är beordrat obligatorisk evakuering i staden enligt CNN.

Kort sagt är den en jävla storm med vindar på upp mot 129 km/h och man räknar med allt från enorma vågor till glasregn från Manhattans skyskrapor när fönster går sönder. Jag är jäkligt ledsen att det inte blir av men på samma gång glad att jag slipper vara i kaoset. Förhoppningsvis kan vi boka om resan och åka senare i höst istället.

45-årsfest!

2011-08-26   18:48:45
Ikväll blir det party hemma hos Niklas och Anna. Anna fyllde 20 år igår och Niklas 25 år idag så passar ju utmärkt! Hoppas alla får en trevlig kväll!

Packning pågår!

2011-08-26   12:14:54

Som vanligt går mitt liv ganska fort och nu befinner jag mig i Uppsala igen! Halv åtta var jag på plats på jobbet för att köra hem min kollega Johan och hans bil hit till Uppsala. Han hade jobbat natt så han sov och jag körde. Smidigt! Jag var dock lite trött jag också när jag kom fram och tänkte att jag lägger mig och sover en timme jag också. Den timmen råkade bli två och en halv före mamma ringde och väckte mig. Jag var visst tröttare än jag trodde!

 

Ni får ursäkta men det mesta i mitt liv kretsar runt resan till New York för tillfället. Jag tror att jag har koll på vad som sak med och inte. Helt övertygad är jag dock inte än. Ska ta tag i det där med att packa ner allt nu min stora rosa resväska. Älskar den, och även om ni inte gillar rosa får ni hålla med om att den kommer synas sen på rullbandet! Får se till att spara bra med utrymme också så jag får med alla saker jag fyndar där borta när jag ska hem!

 

Vad får jag absolut inte glömma att packa ner?

 

Vardagslyx!

2011-08-25   19:44:10

Idag har jag haft rena rama lyxdagen! Dagen började med ett besök hos min kära frisör Johan. Han klippte upp och toppade håret lite så det blev fräscht igen. Efter en timme i hans händer mötte jag upp Frida för en sväng på stan! Efter ett ärende på banken gick jag för att växla in pengar så jag har lite dollar att shoppa för på Manhattan. Satan i gatan vad många sedlar jag fick! Köpte ett par kostymbyxor och en kjol i samma stuk så nu är jag redo att leka jurist när vi ska träffa det fina folket. Vi tog en lunch och snackade lite skit före jag och Frida skiljdes åt för den här gången. En adapter rikare blev jag också eftersom jag insåg att det kan vara en fördel om jag kan ladda min iPhone även i USA.

 

När jag var klar på stan hoppade jag min gamla stallinje 1 mot Bomhus och landade hemma hos Angelica! Det är hon som göra mina berömda naglar och nu var det dags igen. Den här gången blev det fransk manikyr på topparna (killar läs: vitt nagellack längst ut på nageln) och lite silvriga stenar för en blingbling-effekt! Snyggt! När vi var klara hjälpte jag henne att ställa fram det sista eftersom hon bjudit in till tjejkväll dagen till ära. Hon hade fixat snittar, kladdkaka och bubbel och hade en massa fina erbjudanden! Är någon i Gävletrakten sugen på att göra naglar är det bara att ni hör av er så får ni Angelicas nummer! Jag hade tur och fick skjuts hem av en kvinna som bor på samma gata som mamma och pappa. Nu ska jag placera mig i soffan och kolla in True Tallent!

 

Guess who's back!

2011-08-24   21:41:09
Javisst, ni ser rätt! På allmän begäran men mest för att jag kände suget igen har jag bestämt mig för att ta tag i bloggandet igen. Jag kommer blogga när jag känner för det helt enkelt så tar vi det därifrån och ser vart det hela slutar! Hoppas ni vill hänga på! Tusen tack till fina Linda som hjälpt mig med designen!

För tillfället befinner jag mig hemma hos mamma och pappa i Gävle. Imorgon har jag en fullspäckad dag med massa roliga saker som händer. Återkommer om det. I övrigt tror jag på en väldigt spännande höst. Närmast drar jag över den stora pölen till New York på söndag! Det var väl det jag hade på hjärtat, ville mest bara säga hej. Med risk för att låta onödigt klyschig men spänn fast säkerhetsbältena så åker vi!
Om mig


RSS 2.0