Historien om Katie Piper

2010-05-31   21:24:42
Jag har just sett en gripande dokumentär på tv4. Katie Piper var 24 år gammal och bodde i London där hon jobbade som modell och som hallåa på tv. En social och glad tjej med många vänner som älskade mode och fest. Hon träffade en ny kille via Facebook, Danny. En kväll tog dom in på hotell i centrala London efter en utekväll. Katie var trött och ville inte ha sex med Danny som tog det som en personlig frolämpning och svarade med att våldta henne i åtta timmar. Till slut lyckades Katie övertyga Danny om att dom ändå kunde vara tillsammans och kunde fly till sin lägenhet. Efter två dagar med mängder av samtal och meddelanden från Danny var Katie tvungen att lämna lägenheten. En okänd man kommer då fram och på uppdrag av Danny slänger han svavelsyra i hennes ansikte. Syran fick huden att smälta och gjorde Katie blind på ena ögat. Hon flyttade hem till sina föräldrar igen och började försöka återfå sitt liv. Det tog 30 operationer av specialister för att göra Katie så pass bra att hon kunde äta vanlig mat och över ett år före hon vågade lämna huset själv första gången. Danny dömdes till 16 års fängelse och mannen som kastade syran till 12 års fängelse.

Jag kan inte annat än förundras över Katies historia. Hon hade bara träffat Danny i två veckor när allt hände och gjorde alla rätt som lämnade honom när han började försöka kontrollera henne och styra henne för mycket. Man har kommit fram till att Danny tagit anabola steroider under perioden han dejtade Katie och det var antagligen dom som gjorde honom extra våldsam. Jag vill bara säga till alla systrar (och bröder) där ute att ta hand om er, ta ingen skit och lyssna på magkänslan!


Sött folk som skrivit till mig :)
Postat av: Jilina

Jag såg denna dokumentär även jag.



Åh vad man blev arg och man tycker så synd om henne.Men hon verkar vara så stark ändå efter allt hon gått igenom <3.



Fyfan att man kan göra sånna saker som detta pucko gjorde. Våldta och sen kasta syra (ok var ju inte just han men på hans initiativ. )Straffet förstår jag dock inte, 2 livstids straff men kan komma ut efter 16 år.. ?



2010-06-01 @ 01:58:10
URL: http://www.jilina.se
Postat av: john

Hämskt. Anabola blir man inte aggressiv av så han var nog bara en vanlig hemsk människa.

2012-04-11 @ 22:44:00
Postat av: En förvirrad flicka...

Men fy vad sjukt! Hur kan han se sig själv i spegeln efter att ha ödelagt någons liv på det sättet?!

Han borde fått minst livstid gånger 2

2012-05-07 @ 13:18:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0