Ville bara säga...

2009-11-30   23:29:37
att nu är jag hemma i Gävle! Jag fick trots allt med mig min dragväska, handväska och mina fyra stora påsar hem. Med lite hjälp från Lina och Elin så gick det! Vi tuffade tåg i ungefär 78 mil och sen var Anders snäll och hämtade upp oss så vi slapp gå hem i regnet. Tittade lite på Faddergalan och visade upp mina nya fynd för mamma och pappa. Nu lutar det åt sängen snart. Lång men rolig dag imorgon! Sov gott sötnosar!

Hej då Malmö, hej Gävle!

2009-11-30   13:04:11
Efter en sista sväng på stan har vi nu sagt hej då till tjejerna här i Malmö! Om två timmar går tåget norrut och jag landar i Gävle vid halv tio ikväll. Lite segt att jag missar Faddergalan ikväll men hoppas Erri och Cicci får det skoj! Later!

Den här stan gör mig pank!

2009-11-29   17:43:00

Det var riktigt mysigt igår! Vi gick hem till Sofie och Samuel där vi och ungefär 15 till bjöds på julmys. 5 sorters glögg, pepparkakor med olika ostar, lussebullar, knäck, julgodis osv. Riktigt trevligt och väldigt gott! Visade sig dessutom att Samuel och två av hans kompisar också pluggade juridik men i Lund så blev lite sånt prat också men på en trevlig nivå liksom. Vi rullade hem mätta och belåtna!

Idag var vi uppe vid nio och efter frukost åkte vi ut till Svea igen. Denna gång blev ingen hund anfallen och Svea verkade lite gladare! Vi tog en sväng ut i det vackra vädret så Anna red henne för första gången utanför ridhuset. Efter lunch och fix hemma drog vi ut på stan hela ligan. Julmarknad och massa folk på stan. Jag hittade en svart läderjacka på Carlings som verkligen ville följa med mig hem till norrland... Jag har ju faktiskt letat efter en sån i evigheter så den fick faktiskt följa med oss. Hittade en häftig fruktskål och en till julklapp också! En fika senare vandrade vi hem och snart ska vi väl börja fixa middag här och sen blir det nog bara slappa ikväll. Måste också börja fundera över hur sjutton jag ska få med mig allt hem imorgon...

När jag står och säger sånna här känsliga saker vill jag inte att du förstör hela stämningen med nått jävla trummriff!

2009-11-28   17:42:08
Snabb uppdatering från Skåne! Igår var det som sagt full fart. Vi åkte till stallet och hälsade på Svea. Hon är nu snart tre år gammal och har växt på sig fint. Vi fick två nya kompisar i form av Selma och Fia, två sjukt söta hundar! Svea uppskattade dock inte när Selma kom för nära så hon fick sig ett nyp men hon är okej så det är ingen panik. Vidare in till stan där jag och Lina stannade kvar i bilen medan Anna och Elin gick in och köpte sushi. Plösligt säger det pang och en karl på runt 50 bast cyklar rätt in i vår bil. Han verkade lite förvirrad men både han och bilen är okej. Skumma skåningar... Sushi och lite vin senare var vi redo och hoppade på bussen mot Takida. Vi frågade kanske 20 pers men ingen visste vart Baltiska Hallen låg?!?! Det närmsta vi kom var killen som nöp mig i rumpan... Till slut hittade vi på en kille som också skulle dit så vi tog följe med honom. När vi kom fram började förbandet precis spela. För mycket skrik och för lite musik kan väl sammanfatta det hela, inte i min smak. Jag och Lina funderade också över att sångaren stog och headbanga fast han var rakad... Vi fattade liksom inte grejen. Halv tio klev Takida på och dom var riktigt bra! Fullt ös och härlig allsång. Rubriken är hämtad från när sångaren som bäst stog och förklarade att vi var den bästa publiken någonsin (hört den tidigare?) och trummisen slog på en virvel. Inte ett, inte två utan tre extranummer senare var festen över och vi tog oss hem. Kvällen slutade i soffan med lite film och varma mackor. Klart värd dag!

Idag sov vi till lunch vilket var både jätteskönt och behövligt. Mysbrunch med tjejerna förstärkt med Stina och Andreas. Anna hade lite plugg att göra så jag, Lina och Elin drog ut på stan. Vi tillbringade fyra timmar i en galleria och kom ut fullpackade med påsar. 4 julklappar rikare är jag nu! Var faktiskt duktig och köpte inget åt mig själv. Nu har vi just avnjutit en hemmagjord pizza. Kvällen spenderas hemma hos Sofie med julbak!

Good morning Sweden, Malmö calling!

2009-11-27   12:05:53

Sitter nu i Annas lägenhet i skånes huvudstad Malmö! Vi anlände vid sextiden i morse efter en natt på tåg genom vårt avlånga land. Nattåg är ingen hit alltså. Vi hade med oss kuddar och så men ingen av oss sov några längre stunder. Ingen större skada skedd, när vi kom hit så var det bara lägga sig och sova några timmar så nu är vi fit for fight och redo för nya äventyr! Kan också meddela att jag fortfarande väntar på biverkningarna... Har lite lite ont i armen men annars känner jag mig precis som vanligt! Först på planeringen står en prommis och en sväng till Systemet. Svea ska få sig ett besök och ikväll blir det sushi och Takida! En klart värd fredag med andra ord. Ta hand om er och hoppas ni också får en jätterolig dag!

Mot skåneland!

2009-11-26   20:39:50
Klockan är nu strax före nio och det är tio timmar sedan jag tog sprutan. Armen känns fortfarande helt okej och ömmar bara lite om jag tar den över axel-läge så jag är nöjd och glad än så länge! Har hunnit med att tvätta och fixa lite här hemma men annars har det varit en rätt lugn och skön dag. Nu ska jag ta mig mot stationen för nya äventyr. Ett besök i Skåneland ska det bli. Jag, Lina och Elin åker ner till Malmö för att hälsa på Anna några dagar! En riktig tjejhelg med andra ord och det ska bli jättekul :) Over and out!

Spruta!

2009-11-26   09:58:41
Då var det faktiskt dags! Jag och Björn drar iväg och vaccinerar oss nu. Den här gången har vi faktiskt tid så jag räknar med att det går vägen. Återkommer om jag överlever!



Update 12.25 : Det har nu gått en och en halv timme sen jag tog sprutan. Jag känner mig precis som vanligt och väntar med spänning på eventuella biverkningar!

Det är över nu!

2009-11-25   22:51:26
Idag hade vi terminens sista lektion! Känns rätt skumt faktiskt... Den här terminen har gått så sjukt fort så jag känner att jag hänger liksom inte riktigt med känner jag. Sista lektionen med Torbjörn också. Alla borde ha en sån som Torbjörn till lärare! Pedagogisk och enormt kunnig toppat med en stor portion humor. Han måste nog vara den ultimata läraren faktiskt. Hela klassen kommer sakna honom och han oss också tror jag. Han sa några fina ord när han också fick en korg med lite choklad och så! Annars har jag tagit det lite lugnt ikväll bara och kollat lite tv och så! Snart sängen känner jag, lång och spännande dag imorgon! Sov gott sötnosar!

Bästa låten år 2000-2009?

2009-11-25   19:02:48
Just nu kan du vara med och rösta fram 2000-talets bästa låt på P3! Dom har valt ut 200 låtar som är med och tävlar och antalet halveras varje vecka för att till slut få fram en vinnare på självaste nyårsafton! Vilken är din favoritlåt? Bland dom nominerade finns bland annat Takida, EMD, Veronica Maggio och massa massa fler!

http://www.sr.se/sida/artikel.aspx?programid=2785&artikel=3231729

Nyår 2007/2008

Några snabba!

2009-11-25   09:55:08
Blondiner eller brunetter

Surt eller salt godis

Vanlig Cola eller Cola light (en vatten tack!)

Svart eller vitt

Jay Z eller Eminem

Paris eller New York

Stockholm eller Göteborg

Kaffe eller te

Desperate Housewives eller Gossip Girl

Scrubs eller How I met your mother

CSI eller Navy CIS

Att alltid gå runt och vara olyckligt kär eller att aldrig bli kär

Att aldrig ha en pojkvän eller att aldrig ha några riktiga vänner

Blåögda killar eller brunögda

McDonalds eller Burger King

High heels eller Converse

Sony Ericsson eller Nokia

XBOX eller Playstation

Utekväll eller hemmakväll (beroende på sällskap)

Julafton eller nyårsafton

Edward eller Jacob

Robert Pattinson eller Edward Cullen (det var ett jävla tjat om dom där två...)

Ginatricot eller H&M

Ge eller få

Britney Spears eller Lady Gaga

Kenza eller Blondinbella (nej tack, Stina-lee ska det vara)

Personlighet eller utseende

Pengar eller kärlek

Chips eller ostbågar

Att aldrig mer få äta chips eller att aldrig mer få shoppa skor

Att aldrig mer kunna prata eller att aldrig mer kunna lyssna på musik

Att alltid gå runt och lukta lite prutt eller att prutta 100 gånger om dagen (vad är det för fråga?)

Att aldrig mer få skratta eller att aldrig mer få lyssna på Tokio Hotel

Sån dära skånska...

2009-11-24   22:00:11


Så nu frågar jag er... Hur många här förstår vad hon menar?

Lärare och jurister är också människor!

2009-11-24   18:21:34
Basgruppsmöte klockan tio idag och vi pratade barn och deras förmåga att köpa saker. Eller ja... Snarare kanske barns förmåga att faktiskt få behålla sånt som dom köpt fast dom egentligen inte får. Joel hade med sig en stor korg med lite choklad och annat som vår lärare Johanna skulle få eftersom dagens seminarium var det sista på familjerätten. Tolv skulle vi börja och alla var samlade utom en, Johanna. Normalt börjar våra lektioner på tisdagar klockan ett så vi insåg ganska fort att Johanna gått på lunch och missat ändringen. Vi ringde runt lite och engagerade vår amanuens Sabina men fick inte tag på henne. Efter lite Hänga gubbe bestämde vi oss för att köra själva så jag och Anders tog rollen som lärare och började gå igenom frågorna. Sabina kom in och hjälpte till så gott hon kunde också och till slut kom också Johanna nästan en timme sen. Hon skämdes som en hund och bad 1000 gånger om ursäkt. Hon hade dessutom glömt telefonen på sitt rum när hon åt lunch så hon hade inte hört Sabinas 14 samtal. Ännu mer skuldkänslor fick hon sen när vi gav henne korgen med choklad (visade sig att choklad är en av hennes laster i livet) och för första gången visste hon inte riktigt vad hon skulle säga. Vi körde igenom resten av seminariet och allt var frid och fröjd.

Direkt efter seminariet mötte jag upp Björn och vi trampade till Familjens jurist för ett besök där. Vi var kanske 20 st och dom informerade om hur dom jobbar och så. Vi fick ställa frågor och så fick vi fika. Det kändes verkligen som något för mig. Ett roligt och varierat jobb med människor! Dessutom verkar dom ovanligt normala för att vara jurister och det är ju alltid trevligt. Nu blir det lite mat och så!

Segismorgon!

2009-11-24   08:41:45
Hua, idag var det svårt att komma upp ur min varma sköna säng! Fast nu sitter jag här nyduschad och klar så på något sätt lyckades jag. Det regnar ju inte idag, man får vara glad för det lilla i dessa tider! Ville bara säga god morgon och berätta att dagen är ganska så fullplanerad. Från nu och fram till 17,00 i eftermiddag i vilket fall. Återkommer efter det! Puss

Saker och ting går inte som planerat...

2009-11-23   18:52:05
Dagen har varit lite upp och ner! Plugget är klart i vilket fall så det känns bra. Lite otrevliga samtal med en riktig bitch. Sånna personer borde inte få jobba med service! Jag överlever och kommer tillbaka starkare än någonsin, var så säker. Blev en sväng in till stan där jag mötte upp Elin. Vi fixade biljetter till Hoffmaestro den 5 dec och tog en fika på Stocken. Ska bli kul att träffa F och H igen, just like the old times! Nu ska jag fixa lite mat och mysa ner mig soffan tänkte jag!

Bästa reklamen på länge!

Sista sokraten!

2009-11-23   11:01:21
Vaknade vid sju och var på väg att krypa ner under täcket igen när jag såg att det regnade ordentligt ute. Jag har varit på alla sokratiska lektioner så det skulle ju inte vara hela världen om jag missade en men jag har alltid varit emot skolk så det var bara ta sig i kragen och hoppa in i duschen. Mattias drog iväg för ännu en vecka i Gävle och jag trampade iväg till Ekonomkum. Blev ordentligt blöt men vad göra liksom. Stora delar av klassen borta eftersom många har sin inlämning nu i veckan (jag hade min i början på månaden) men vi gjorde vad vi kunde. Lektionen gick bra i vilket fall så det kändes bra! Nu hemma och ska förbereda seminariet till imorgon och sen blir det stan med Elin!
Om mig


RSS 2.0